Firea contraatacă. B1 amendat cu 15.000 de lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Gabriela Vrânceanu Firea a sesizat emisiunea "Naşul", de la postul B1 TV, la CNA

Moderatoarea emisiunii "Ştirea Zilei" , de la Antena3, a reclamat emisiunea din data de 1 iunie, a lui Radu Morar. Aceasta a spus că moderatorul şi invitatul său, Cristian Boureanu, i-au lezat imaginea şi au folosit cuvinte urâte la adresa sa şi a trustului Intact.

Firea îl acuză pe Morar că nu i-a citit mesajele, pe care aceasta i l-a trimis pe telefon, deşi a recunoscut în direct că a primit mesajele ,încălcându-i astfel dreptul al replică. Reprezentanţii postului B1 Tv au spus că Radu Morar nu a citit mesajele deoarece aveau caracter personal, însă Gabriela Vrânceanu Firea putea să intre oricând în direct şi să-şi exprime punctul de vedere.

În şedinţa de joi, CNA, a luat hotărârea de a amendat postul B1 TV cu suma de 15,000 de lei, pentru ediţia din 1 iunie, a emisiunii "Naşul".

Christian Mititelu a propus o amenda de 18,000 de lei. El a motivat că acest caz trebuie tratat cu seriozitate şi nu trebuie ierate niciuna din părţi. Până la urma, propunerea de 15,000 de lei, făcută de Gelu Trandafir,  a întrunit numărul de voturi necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel