Firea: "Citiţi şi vă cruciţi! E grav! Cîţu şi ministrul 'Grindă' au comis-o!"
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Gabriela Firea a lansat, vineri seară, un atac dur la adresa miniștrilor Florin Cîțu și Ion Ștefan.

Gabriela Firea a avertizat asupra unui posibil caz de deturnare de fonduri la nivelul guvernului, în care ar fi implicaţi ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, şi Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării. Fostul edil al Capitalei îl citează pe avocatul Gheorghe Pipearea, care a constatat că Guvernul a virat bani către Primăria Capitalei cu scopul de a fi transferaţi către RADET, o instituţie în faliment, fără salariați.

"Citiţi şi vă cruciţi! E grav! Daţi mai departe! Se sesizeaza instituţiile statului? Ce a descoperit avocatul Gheorghe Piperea:

Cîtu și ministrul 'Grindă' au comis o mega-deturnare de fonduri - au dispus virarea de la buget către Primăria Generală, pentru a fi re-virată către RADET, a unei sume de cca 64,5 mil lei, pentru 'funcționarea sistemelor de încălzire centralizată a populației'.

Gheorghe Piperea: Cîţu şi ministrul 'Grindă', operaţiunea Bani pentru RADET

Numai că RADET nu mai face parte din acest sistem - e în faliment (pentru că așa a impus Elcen), nu mai are salariați, nu mai are în administrare infrastructura de țevi de distribuție, nu mai are afacere. Acestea au trecut la Termoenergetica!

Ce mai poate face RADET cu acești bani publici (în afară de a plăti onorariu “de succes” de 2,75% lichidatorilor)?

Oare premierul interimar, generalul Ciucă, știe ce i se întâmplă în ogradă?

PS: Evident că redistribuirea acestor bani nu se putea face prin simplu ordin de ministru. Dar s-a făcut. Ce lege, ce buget, contează doar umplerea desăgilor, că vine Crăciunul", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel