Firea, vizită pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei: Artificii pentru un foc de paie
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Gabriela Firea
Foto: Facebook / Gabriela Firea
Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a vizitat șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei unde s-a arătat indignată de modul în care se desfășoară lucrările. 

”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.
Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

Artificii pentru un foc de paie

Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune. Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni. #OameniiPePrimulLoc #MinciuniLiberale

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 27 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel