Finală iUmor 2021. Lista completă a concurenților care se luptă pentru marele premiu
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook iUmor, arhivă
Foto Facebook iUmor, arhivă
Finală iUmor 2021. Juriul iUmor a ales în ediția 14 a sezonului 10, în semifinală, ultimul finalist care se alătură celorlalți concurenți votați de către public.

Sezonul 10 iUmor se apropie de final. Miercuri, în semifinală, juriul iUmor l-a ales pe Andrei Garici pentru a se alătura celorlați concurenți votați de-a lungul sezonului de către public. 

Andrei Garici a urcat pentru prima dată pe o scenă pentru a face stand-up chiar la iUmor. Încă din audiții, concurentul a primit doar cuvinte de laudă. Ba mai mult, Delia i-a spus că 'Îți prevăd un viitor strălucit!”.

În semifinala de miercuri însă, rezultatul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Andrei Garici spera să facă senzația cu numărul său despre amintiri din copilărie, dar a ajuns cu emoții în finală.

Jurații i-au spus că numărul său nu îl va duce în ultima etapă a competiției televizate, dar i-au oferit ocazia să încerce din nou, de data asta cu numărul pregătit pentru finală.

Astfel, cu un număr acid, bine scris, Andrei Garici a prins ultimul loc din finala iUmor 2021, care va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, pe Antena 1. 

'Mă bucur că împreună am reușit să dăm o semifinală de finală pentru că a fost super tensiune', a spus Andrei Garici.

Lista completă a concurenților din finala iUmor 2021

1. Alexandru Ghețan

2. Alin Bourașu

3. Daria Ștedania Brenda

4. Doru Nicuț

5. Florin Gheorghe

6. Gabriel Dumitriu

7. Marie Janette

8. Nae Nicolae

9. Radu Carbon

10. Ștefania Costache

11. Vlad Bieltz

12. Andrei Garici 

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor 2020

Sezonul anterior iUmor 2020 a fost câștigat de Andrei Ungureanu.

"Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum. Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar", povestea atunci Andrei Ungureanu.

Cei 13 care au ajuns în marea finală iUmor 2020 au fost Ela Voineag și Fachirul din Periș (cei doi concurenți care au fost votați cu 3 x LIKE de către jurați în cele două ediții de semifinală), precum şi Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasci, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea și Biba Struja (care au fost votați de public, după fiecare ediție de audiții).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel