Final nebun la Gaz Metan Mediaş – Dinamo 2-1: două goluri în prelungiri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Gaz Metan Mediaş a învins, azi, pe teren propriu, scor 2-1 (1-0), pe Dinamo, în etapa a 30-a a Ligii I.

Gazdele au deschis scorul prin iordanianul Bawab, în minutul 35. Dinamo a reuşit egalarea în minutul 90+2, gol înscris de Alexe. La faza următoare, mijlocaşul medieşean Pârvulescu a “slalomat” printre fundaşii adverşi şi a marcat pe lângă portarul Belgrădean. Era minutul 90+3.

În minutul 58, Dinamo a înscris un gol, prin Liviu ganea, dar reuşita a fost anulată, pe motiv de ofsaid, de asistentul Octavian Şovre.

Cristi Borcea, aflat la Miami, a făcut scandal. “Acest Şovre nu are ce căuta în fotbal! Ne-au furat, mereu păţim aşa la Mediaş! Suntem proştii proştilor, cascadorii râsului!”, a spus Borcea la Digi Sport, dupa care a închis brusc telefonul.

Gigi Becali, patronul Stelei,a jubilat după meci. “Sunt fericit că a mâncat bătaie Dinamo. Nu mă interesează dacă a fost ofsaid sau nu la golul marcat de dinamovişti. Noi avem şanse mai mari decât Dinamo pentru că meciurile directe cu Oţelul sunt împotriva lor, iar noi avem avantaj cu Galaţiul. Dacă Dinamo bătea azi, Borcea venea de la Miami şi începeau iar butoanele”, a spus Becali la gsptv.

Dinamo a rămas pe locul 4, cu 50 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş, pe poziţia a şaptea, cu 47 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel