Final de sezon activ pentru Televiziunea copiilor de la TVR 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tort televiziunea copiilor
Tort televiziunea copiilor

Se anunţă un week-end activ pentru copiii talentaţi de la Televiziunea copiilor. Deşi au intrat în vacanţă, vineri seara, trei dintre ei sunt invitaţii Iulianei Tudor la emisiunea O dată-n viaţă*, pe care TVR 1 o difuzează începând cu ora 21.00.

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.35, TVR 1 transmite ultima ediţie în premieră a programului coordonat de Titus Munteanu. Se încheie concursul muzical desfăşurat de-a lungul celor 16 ediţii de până acum, însă toţi elevii şcolii de televiziune au trecut cu brio clasa, urmând să se reîntâlnească în toamnă, în noul sezon al programului Televiziunea copiilor. Tot la această ultimă ediţie, prezentatorii ştirilor (Yasmina Saraj şi Codrin Nane), cel al ştirilor sportive (Alexandru Saraj), al rubricii meteo (Ştefania Costache şi cei ai ştirilor junior (Deni Davidescu şi Darius Ioniţă) lasă pupritul ştirilor şi urcă pe scenă pentru a cânta.

Din 1 iulie, pe durata întregii veri, TVR 1 va transmite în reluare vineri dimineaţa, de la ora 10.15, toate cele 16 ediţii ale emisiunii care dă copiilor posibilitatea de a deveni prezentatori de ştiri, reporteri tv, redactori, operatori şi, nu în ultimul rând, solişti vocali sau prezentatori de divertisment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel