Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Mesaj cutremurător: Mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Mesaj cutremurător: Mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată / Foto: Pixabay, de Bru-nO
Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Mesaj cutremurător: Mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată / Foto: Pixabay, de Bru-nO
Fiica unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj.

Fiica preotului din comuna Moise, județul Maramureș, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj. Tânăra în vârstă de 18 ani a lăsat un mesaj de adio cutremurător pe o rețea de socializare, înainte de a recurge la gestul extrem, transmite Realitatea Plus. Se pare că aceasta se îndrăgostise de fiul primarului, cu care ar fi avut o relație. La un moment dat însă, mai multe imagini cu ea în ipostaze intime au fost distribuite pe rețelele de socializare. Ea ar fi devenit ținta glumelor răutăcioase, iar părinții săi ar fi pedepsit-o. Se pare că toate aceste întâmplări au afectat-o pe fată, care spune că n u depresia a ucis-o, ci atitudinea oamenilor.

Mesajul sfâșietor al fetei

"Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc", a scris fata.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. Trupul acesteia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru autopsie. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat tragedia. 

De ce unii oameni aleg să se sinucidă. Psihiatrul Gabriel Diaconu: ”Complex Medeea”, pornind de la povestea Lânei de Aur

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a postat un mesaj pe Facebook în care a explicat de ce recurg unele persoane la suicid, după tragicul caz din Timișoara, unde o mamă s-a aruncat de pe bloc alături de copiii ei (Poți vedea știrea AICI). Gabriel Diaconu spune că „principala cale spre cupleta sinucidere/pruncucidere este o tulburare acută, severă și teribilă cât privește testarea realității”.

A doua cale spre sinucidere/pruncucidere, potrivit medicului psihiatru, este una controversată. „I se spune ”complex Medeea”, pornind de la povestea Lânei de Aur, expediția argonauților și eroul mitic Iason”, a spus Cristian Diaconu. Vezi explicația psihiatrului Gabriel Diaconu AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel