Fiica lui Dincă, primele declarații, după ce fratele său i-a bătut pe jurnaliștii Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a făcut primele declarații, după ce fratele său i-a bătut pe jurnaliștii de la Antena 3.

"Când am ieşit, s-au luat după noi, ne-au adresat câteva întrebări, am răspuns la câteva. Fratele, fiind un pic mai în spate, a fost jignit. Domnul cu camera s-a întors şi s-a împins în el, i-a spart buza, la care fratele meu s-a întors şi i-a spus "nu mă mai filmaţi, nu mă mai jigniţi" şi s-a împiedcat de scara din faţă. A fost o fracţiune de secundă. Noi ne-am continuat drumul, nu ne-am oprit. Eu am auzit cu urechile mele cum au jignit. Unul din cameramani l-a jignit pe fratele meu. Numai să caute scandal, când au văzut că noi nu comentam nimic şi ne ţinem drumul. Nu are cum să fie ce zic ei că s-a întâmplat pentru că a fost o fracţiune de secundă, noi ne-am continuat drumul. Că i-a căzut domnului din mână camera de filmat înseamnă că i-a spart-o fratele meu?", a declarat Daniela Dincă, la Antena 3.

Vezi și: Andrei Rotaru, jurnalist Antena 3 agresat de fiul lui Dincă, noi informații: Colegii noștri au primit lovituri destul de puternice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel