Fiica lui Daniel Băluță, în prezidiu alături de tatăl său, ministrul Cîmpeanu și campionul David Popovici
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: Facebook Daniel Băluță
Foto: Facebook Daniel Băluță
Fiica primarului PSD de la Sectorul 4, Daniel Băluță, s-a aflat în prezidiu alături de tatăl său, de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu și de înotătorul David Popovici, la ceremonia de la Școala Gimnazială nr. 190. 

O postare a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, arată faptul că, la ceremonia de la Școala Gimnazială nr. 190, organizată luni, 13 septembrie, acesta a venit însoțit de fiica sa, care a participat la momentele oficiale.

De asemenea, în imaginile făcute publice de edil pot fi observați ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, dar și înotătorul David Popovici. 

„Școala Gimnazială nr. 190. O grădiniță nou-nouță, pe care tocmai am dat-o în folosință astăzi, școală modernizată și autorizată ISU, terenuri de sport, pistă de atletism și nu în ultimul rând, un bazin de înot semiolimpic, singurul din București omologat. Dovedim în acest fel că se poate să punem la dispoziția copiilor toate facilitățile necesare pentru a face performanță. Atât educațională, cât și sportivă, așa cum a punctat și fenomenul înotului mondial, campionul David Popovici, care împreună cu domnul ministru Sorin Cimpeanu, a vizitat acest complex educațional-sportiv. Evident ca vom continua astfel de investiții, mai ales după vom avea aprobat PNRR-ul la nivel național.”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Au început școala cu prezenţă fizică 99,7% dintre cei aproape 3 milioane de elevi şi preşcolari

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, că 99,7% dintre cei aproape 3 milioane de elevi şi preşcolari pot începe şcoala cu prezenţă fizică şi a subliniat importanţa vaccinării anti-COVID-19, scrie Agerpres. 

"Astăzi pot începe şcoala cu prezenţă fizică 99,7% dintre cei aproape 3 milioane de elevi şi preşcolari. Este un lucru extrem de important, demonstrează înţelegerea importanţei şcolii, dar în acelaşi timp trebuie să dovedim responsabilitate şi determinare pentru a asigura în şcoli acea protecţie sanitară care să ne poată permite să ţinem şcolile deschise o perioadă cât mai lungă, în aşa fel încât să nu mai avem acele pierderi pe care le-am înregistrat pe parcursul perioadei de criză sanitară", a spus ministrul Educaţiei la ceremonia de deschidere a noului an şcolar de la Liceul Tehnologic "Carol I" din comuna Valea Doftanei. 

El a precizat că personalul din învăţământ este vaccinat în proporţie de 61%, iar elevii - în proporţie de peste 15%.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel