Data actualizării:
Data publicării:

Fifor, luptă crâncenă pentru militarii de la ”talpa” Armatei: Îi isterizează pe unii

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mihai Fifor a postat în urmă cu puțin timp un mesaj despre greutățile pe care le-a întâmpinat în proiectul privind statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti. Iată ce spune el.

"Am știut, încă de la bun început, din momentul în care am inițiat Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.384/2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti, că ne va fi extrem de greu să spargem barieră de obtuzitate și orgolii a unor dintre factorii de decizie din MApN, fie ei politicieni sau militari.

De ce? Pentru simplul motiv că orice propunere de îmbunătățire a condițiilor de muncă și de viață a celor de la "talpa" armatei, pur și simplu îi isterizeaza pe unii cu constelații pe umeri, care uită că acolo unde e cel mai greu, acolo sunt ei, SGP-iștii, așa cum li se spune soldaților și gradatilor profesioniști", scrie Mihai Fifor pe pagina de Facebook.

"MApN a făcut tot posibilul să amâne din nou un vot"/ "Respect militarilor români, oriunde s-ar află"

"Poate că semn al sentimentului de revoltă care mă încearcă acum, după ce MApN a făcut tot posibilul să amâne din nou un vot în Comisia pentru apărare a Camerei Deputaților și trimiterea la vot final în plen a legii, îi îndemn pe cei care țin piciorul pe frână să arunce o privire la panoplia eroilor căzuți sub drapel în ultimii ani și să reflecteze, cu capul plecat, în prag de Sărbători. Respect militarilor români, oriunde s-ar afla! Onoare și Patrie!", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel