Fifor, mesaj cutremurător: Dar ce-ţi pasă ţie, Orbane?
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Mihai Fifor, senator PSD, povesteşte care sunt efectele nespuse ale închiderii pieţelor.

"O bunica vinde cateva legaturi de marar si niste borcane cu muraturi, la care a trudit cu siguranta, sperand ca din banii obtinuti va cumpara lemnele necesare sa se incalzeasca iarna asta.... Langa ea, o alta bunica, care asteapta clienti pentru cele cateva zarzavaturi care au mai ramas prin gradina... Sunt incovoiate de frig, mainile le sunt inghetate. De cand s-au inchis pietele stau in frig, in spatiul deschis pus la dispozitie de administratia locala, doar pana la ora 16.00. Nu au curaj sa se certe, pentru un loc mai bun, asa ca dardaie si se roaga la Dumnezeu sa trimita niste raze de soare.

S-au conformat deciziilor cinice date de Guvern, asa ca stau la zero grade Celsius de ore bune. Si mai au de asteptat. Doar, doar apar si ceva clientii. Nu mai vin nici acestia, de cand s- au inchis pietele si sunt nevoiti sa se plimbe-n frig pentru cumparaturi. Prefera sa mearga si sa inghesuie la hipermarket. Acolo, conform gandirii intortocheate a Guvernului, virusul nu bantuie. Si e mai comod. Asa ca soarta bunicilor nostri e pecetluita", explică senatorul PSD Mihai Fifor.

Fifor: Deschideti pietele, oameni fara suflet! 

"Daca n-au nepoti, mor de foame si de frig iarna asta. Nici producatorii n-o duc mai bine. Au muncit pe branci tot anul, iar acum li se strica produsele, in frig. Dar ce-ti pasa tie, Orbane? Tie sa-ti fie bine. Voturile sa vina. Sunt atatea si atatea situatii in care ai dat oamenii afara din piete si i-ai mutat in spatii mult mai nepotrivite. Sunt atatea nedreptati.

Atatea decizii aberante, care pun in pericol sanatatea romanilor. De ce, Orbane? Deschideti pietele, oameni fara suflet! Evident, impuneti reguli care sa protejeze comerciantii si cumparatorii, impuneti sanctiuni drastice pentru cei care nu le respecta. Dar nu-i mai tratati pe acesti oameni mai rau ca pe animale. Nu merita asa ceva. Pot fi parintii sau bunicii oricaruia dintre noi", transmite Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel