Fetiță ucisă în Dâmbovița. Dan Antonescu, despre lovitura pentru olandez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alina Panico
WhatsApp
Captura mașina olandez
Captura mașina olandez
Expertul criminolog Dan Antonescu susține că mașina închiriată de olandez, bărbatul suspectat de omorul Mihaelei Fieraru, de 11 ani, este purtătoare de probe.

”La această mașină s-a ajuns mai greu pentru că a fost închiriată la intermediari altor intermediari, abia la a treia firmă. La momentul respectiv nu exista certitudinea că acea fetiță a fost luată cu vreo mașină, nu se știa dacă este moartă. Olandezul respectiv s-a urcat în avion sâmbătă la prânz. Chiar dacă el a apucat să plece din țară asta nu înseamnă că în momentul în care va exista probatoriul el nu va răspunde în fața legii.

Atunci nu i se putea reproșa nimic, dar acum specialiștii criminaliști au făcut și fac în continuare cercetarea mașinii care, chiar dacă a fost spălată, că așa se procedează cu o mașină care a fost închiriată și predată, chiar dacă a fost curățată, această mașină este purtătoare de probe și proble respective vor sta la baza unei solicitări din partea procurorului de emitere a unui mandat de arestare european care va fi pus în aplicare de poliția olandeză, a declarat Antonescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel