Fetița găsită incendiată în Arad a murit în urmă cu 2-3 zile, după o lovitură în zona capului. Informații înfiorătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un câine scos la plimbare în Arad a găsit piciorul unei fetițe de doar 5-6 ani. Inițial, proprietarul câinelui ar fi crezut că e vorba de o păpușă, dar s-ar fi îngrijorat și ar fi revenit la fața locului, unde a constatat că era o mică fetiță, moartă și incendiată. 

Sunt noi detalii înfiorătoare după ce cadavrul unui copil a fost găsit în Arad. Se pare că trupul neînsuflețit aparține unei fetițe de doar 5-6 ani, care a avut un final violent și a fost aruncată apoi în câmp și incendiată. 

Totul a fost descoperit de un patruped care a fost scos la plimbare de stăpânul său. Cadavrul fetiței a fost descoperit în apropierea unui cimitir din Arad. Procurorii fac cercetări și încearcă să identifice identitatea micuței. Acuzațiile sub care se desfășoară ancheta sunt de omor și profanare de cadavre.

Cățelul a adus laba piciorului. Proprietarul a crezut prima dată că e o păpușă

”O persoană care plimba câinele a constatat că îi adusese cățelul practic laba piciorului. Persoana a crezut inițial că e vorba de o păpușă, apoi a plecat acasă, s-a gândit `dacă era un picior de om`, ceea ce s-a dovedit că așa era, aparținea unei persoane, și a anunțat poliția, care a constatat existența cadavrului”, a declarat, pentru Mediafax, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Când a revenit la fața locului, bărbatul, care-și plimba anterior câinele, a descoperit o scenă înfiorătoare: haine incendiate, împrăștiate pe câmp și un cadavru de mici dimensiuni, incendiat și fără membrele inferioare.

Micuța a fost ucisă după lovituri în zona capului, joi sau vineri

Conform Ruxandrei Tarcea, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică a fost efectuată necropsia, iar concluziile preliminare arată că este vorba de cadavrul unei fetițe de 5-6 ani. Procurorii susțin că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent în zona capului și că decesul ar fi survenit cu 24-48 de ore înainte de găsirea cadavrului.

Aradon mai scrie că, pentru a-și șterge urmele, cel care a săvârșit abominabila faptă, a incendiat cadavrul. De asemenea, cadavrului îi lipsesc membrele inferioare. Nu i s-ar cunoaște nici chipul micuței, conform sursei citate. 

Se pare că fetița ar fi fost lovită de mai multe ori în zona capului cu un obiect dur, conform presei locale, care mai scrie că ancheta se dovedește a fi greoaie. Incendiul a șters orice urmă distinctă care îi putea ajuta pe anchetatori să obțină informații care să conducă la identificarea copilului. În zonă nu au fost înregistrate cazuri de copii dispăruți.

”Păi nu știm noi că pe acolo se trafică copii, se face pedofilie, se trimit copiii la cerșit?”

Scenariile care sunt luate în calcul de polițiști, conform Antena 3, sunt și ele înfiorătoare: se merge pe ipoteza că o persoană din familie ar fi criminalul și se mai ia în calcul inclusiv o joacă între copii. Cu siguranță, scenariile sunt mult mai multe, iar ancheta e abia la început. 

Profesorul Tudorel Butoi a afirmat, la Antena 3: ”Ne aflăm pe o zonă foarte vulnerabilă, și până a ne întreba de ce părinții au tăiat-o, au incendiat-o și au omorât-o, să ne întrebăm de zona criminogenă a întregii frontiere. Începând de la Turnu Severin, Caraș Severin, Arad, Timișoara, Satu Mare, Oradea și așa mai departe, păi nu știm noi că pe acolo se trafică copii, se face pedofilie, se trimit copiii la cerșit? Aștept versiuni realiste din care să ajungem la făptuitori. Avem o grămadă de dispăruți de care nu știe nimeni. Plătim polița nenorocită a dezordinii în evidența populației, în nașteri. Sunt copii care nu au buletin.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel