Fetița care la 10 ani a devenit afaceristă de succes. Este pe cale să devină multimilionară, iar la 15 ani s-ar putea pensiona
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fetița care la 10 ani a devenit afaceristă de succes. Este pe cale să devină multimilionară, iar la 15 ani s-ar putea pensiona / Foto: Instagram Roxy Jacenko
Fetița care la 10 ani a devenit afaceristă de succes. Este pe cale să devină multimilionară, iar la 15 ani s-ar putea pensiona / Foto: Instagram Roxy Jacenko
O fetiță de doar 10 ani este pe cale să devină multimilionară, după ce și-a înființat două companii de succes.

În ciuda faptului că este încă în școală, o fată din Australia este pe cale să se pensioneze cu lejeritate ca milionară la doar 15 ani. Pixie Curtis, în vârstă de 10 ani, a înființat o companie de jucării care realizează deja profituri uriașe.

Profit de 145.000 de dolari în doar o lună de zile

Cu ajutorul mamei ei, Roxy Jacenko, Pixie a fondat compania de jucării Pixie's Fidgets. S-a lansat anul trecut, iar jucăriile s-au vândut în primele 48 de ore, scrie Business Insider. În prima lună a câștigat peste 200.000 de dolari australieni, adică în jur de 145.000 de dolari americani.

Pixie are deja o altă afacere, Pixie's bows, o companie de accesorii de păr pe care mama ei a înființat-o când ea era încă un bebeluș. Aceste companii fac acum parte din Pixie's Pix, care vinde și alte jocuri și accesorii pentru copii.


”Se poate pensiona la 15 ani dacă vrea”



”Se poate pensiona la 15 ani dacă vrea”, spune mama fetiței, proprietară a mai multor afaceri de succes, printre care care și o importantă firmă de PR.

”Gluma familiei noastre a fost că voi lucra până la 100 de ani, iar Pixie se va retrage la 15 ani – cu siguranță știu cine este mai deștept”, a spus Jacenko pentru news.com.au.

Fata are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram

Povestea lui Pixie i-a adus o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale, strângând peste 100.000 de urmăritori pe Instagram. În ciuda succesului ei, mama ei nu vrea ca Pixie să simtă că trebuie să lucreze pentru companie.

"Am spus-o din prima zi, în momentul în care Pixie nu mai vrea să fie imaginea companiilor, atunci vom reevalua. Dar deocamdată, este fericită, învață atât de multe", a spus ea. 

Astfel Pixie Curtis ar putea deveni cea mai tânără persoană din lume care s-a pensionat. Deși Jacenko a spus că ”niciodată nu a fost mai ocupată” datorită Pixie’s Pix, în decembrie a lansat o afacere pentru fiul ei, Hunter, în vârstă de 7 ani, HPC Brand, scrie news.com.au.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel