Festivalul NOSTALGIA 2022, în București: Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile
Data publicării:
Autor: Carla Preoteasa
WhatsApp
Facebook Nostalgia
Facebook Nostalgia
Festivalul Nostalgia vine și anul acesta la București. Cei cărora le este dor de ritmurile melodiilor retro- disco sunt așteptați în număr cât mai mare în mijlocul Bucureștiului, pe Bulevardul Kiseleff în perioada 24- 26 iunie 2022. Bilete au fost puse în vânzare de acum pentru cei care vor să prindă cele mai bune oferte și pachete promoționale.

Melodiile retro-disco se vor auzi și anul acesta la festivalul Nostalgia, chiar în inima Bucureștiului, potrivit InfoMusic. Cei care vor să se distreze și să-și amintească de ritmurile pieselor vechi sunt așteptați în număr cât mai mare, în perioada 24- 26 iunie 2022. Capitala va prinde culoare timp de trei zile iar cei ce vor să se distreze și să asculte piesele artiștilor disco o vor putea face în număr cât mai mare. 

Prețul biletelor pornește de la 164,55 de lei dacă sunt achiziționate acum, în avans. Momentan sunt disponibile doar abonamentele standard, care oferă acces general în cele trei zile de eveniment. În perioada următoare, vor fi puse în vânzare și abonamente VIP, dar și cele valabile doar o zi.Organizatorii promit o petrecere așa cum nu a mai fost până acum, tocmai pentru a-și lua revanșa după o lungă perioadă în care oamenii au stat mai mult închiși în case, condiționați de restricțiile impuse de virusul SARS CoV-2:

”Nu, nu este un anunț pentru revelion. Planul nostalgic pentru 2022 este să ne adunăm toate eforturile pentru a trece la nivelul următor. În 2022, vom produce un eveniment, dar acest eveniment nu se va putea compara cu nimic din ce a fost.”, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook Nostalgia.

Mai mult, locația a fost aleasă pentru a oferi cât mai mult spațiu celor care vin să se distreze dar, în același timp, si o priveliște plăcută: ”Vom ocupa bulevardul și parcul Kiseleff din București pentru singurul nostru eveniment din acest an, NOSTALGIA 2022. Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile. Va fi special", au transmis organizatorii.

În ceea ce privește regulamentul pentru minori, acestora le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri. Minorii sub 4 ani trebuie să poarte căști antifonice iar cei sub 10 ani au accesul gratuit în cadrul Festivalului, doar în compania unui părinte. Mai mult, pentru sănătatea participanților, organizatorii au următoarele drepturi: testarea rapidă, luarea temperaturii, scanarea Certificatului Digital European COVID-19, triaj observațional. De asemenea, trebuie să se supună oricăror măsuri solicitate de către autoritățile statului impuse organizatorilor de evenimente pentru prevenirea și combaterea oricăror situații care pot pune în pericol participanții la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel