Festivalul Neversea creşte simţitor prețurile. Cât veți da pentru 3 nopți de cazare în Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Festivalul Neversea explodează prețurile. Cât veți da pentru 3 nopți de cazare în Constanța / Foto: Pixabay, de LEEROY Agency
Festivalul Neversea explodează prețurile. Cât veți da pentru 3 nopți de cazare în Constanța / Foto: Pixabay, de LEEROY Agency
Au explodat prețurile la cazări, în apropiere de plaja Neversea.

Festivalul Neversea se apropie cu pași repezi, iar mulți turiști, dar și locuitori orașului Constanța sunt nerăbdători să participle la acest eveniment. Totuși, pentru cei de la mare distanță s-ar putea ca prețurile la cazări să fie cam piperate. Proprietarii apartamentelor profită de festival și își pun la bătaie proprietățile pe bani grei. Unii cer și 10.000 de lei, pentru trei zile de cazare, scrie Replicaonline.ro.

Abia așteptăm Neversea, dar nu știu încă unde vom sta. Am căutat chirie și este foarte, foarte scumpă. Dacă nu găsim altă soluție, n-avem ce să facem decât să închiriem. Asta e!” , a declarat o femeie  care intenționează să meargă la festivalul Neversea.

Dae exemplu, czarea pentru 3 nopți într-un apartament din apropierea plajei Modern ajunge la 11.000 lei. Locația se află în Constanța, la 50 de metri de plaja Modern și la 650 de metri de plaja Zoom. Tot aproape de plaja Modern, un proprietar cere 5.100 de lei, pentru 3 nopți de cazare la mare. Cu cât de îndepărtezi mai mult de locul în care va avea loc Festivalul Neversea, cu atât prețurile se micșorează. Aproape de City Park, se găsesc prețuri și de 9.000 de lei pentru același număr de zile. În Piața Ovidiu,  prețurile sunt la fel de piperate, de aproape 4.000, dar și de 5.700 de lei.

Unde se găsesc cele mai mici prețuri la cazare în Constanța

Potrivit sursei citate, cea mai ieftină cazare este de 1,697 lei pentru 4 nopți de cazare, cu check-in în data de 6 iulie. Dacă check-in-ul se va face totuși pe data de 7 iulie, prețul va fi de de 1,366 lei, cel mai ieftin preț de lângă plaja Neversea. Prețuri mai accesibile se găsesc în stațiunea Mamaia sau în oraș. Prin urmare, cu cât este locația mai departe de festival, cu atât prețul este mai mic.

”Este mai ieftin dacă ne îndepărtăm cu cazarea, dar vrem să ne distram… nu să călătorim, să străbatem orașul… achităm și ne bucurăm de toată nebunia pe care ne-o oferă Neversea la malul mării!” , a declarat un bărbat.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7-10 iulie.

Ai carte, ai parte de distracţie! Elevii cu nota 10 la BAC au acces gratuit la Untold sau Neversea

UNTOLD și Neversea premiază și în 2022 excelența în educație prin campania "Bac de 10": Astfel, elevii de nota 10 au parte de intrare gratuită la festival. Pentru a ridica brățara de acces, cei care au luat 10 pe linie trebuie să aibă la ei o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă sau diploma de Bacalaureat. Dacă elevii se înscriu la BAC 2022 în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovează examenul, pot achiziționa abonamente la preț special și vor primi „un voucher valoric de 10 euro”, scriu organizatorii.

Aflată la cea de-a 8-a ediție, ,,BAC DE 10" este una dintre cele mai longevive și creative campanii de susținere a performanței în educație. Și anul acesta păstrează tradiția și premiază cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea fiecare elev care obține nota 10 la examenul de Bacalaureat. Inițiatorii campaniei cred că tinerii absolvenți trebuie motivați, iar efortul elevilor care reușesc să exceleze în educație trebuie susținut. În toți acești ani, UNTOLD și Neversea au premiat cu intrare gratuită la festival și amintiri unice peste 1.000 de absolvenți de nota 10. Mai mult, toți cei care iau notă maximă primesc și un voucher de cumpărături de 500 de lei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel