Urmărește emisiunea live
Festivalul Internațional de Film Toronto 2019. Tom Hanks: Cinismul societății m-a făcut să iau această decizie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Nivelul crescând al cinismului în societatea contemporană este în mare măsură ceea ce l-a determinat să ia un rol de entertainer pentru copii, a spus actorul Tom Hanks, la Festivalul Internațional de Film din Toronto, potrivit BBC.

Actorul îl interpretează pe Fred Rogers în noul său film, o legendară gazdă TV americană pentru copii recunoscut a avea o atitudine caldă și primitoare.

'Cinismul a devenit poziția implicită pentru o mare parte a rutinei zilnice. De ce? Pentru că este ușor și trebuie câștigați bani mulți. Cinismul este un produs grozav de vândut și este începutul perfect al oricărei examinări pe care o facem oricărui lucru. Dar, cred că atunci când Fred Rogers a văzut prima oară instruirea copiilor a văzut ceva care a fost cinic și de ce ai pune ceva care este cinic în fața unui copil de doi sau trei ani?' a spus Tom Hanks.

'Acesta este un tratament cinic adresat publicului și am devenit atât de asigurați de asta, încât atunci când suntem primiți cu un mesaj atât de simplu ca 'Hei, este o zi frumoasă în cartier!' suntem puțin bulversați. Cred că avem nevoie să ne simțim bine. Există un loc pentru cinism, dar de ce să începem cu asta?' a spus Tom Hanks reporterilor prezenția Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel