Data actualizării:
Data publicării:

Fenomen ULUITOR în pandemie. Mesajul pe care TREBUIE să-l auzi. "Vor plăti inevitabil prețul neglijării"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Un cor virtual, format din copii din patru țări, inclusiv România au dat naștere unui fenomen incredibil, în plină pandemie de COVID-19.

53 de copii din 4 țări, inclusiv România, au luat parte la unul dintre cele mai mari fenomene muzicale din ultimii ani. Chiar dacă pandemia de COVID-19 nu a mai dat posibilitatea unor ore fizice de cor și instrumente muzicale pentru copii din cele mai mari orașe, din mai multe țări, Connie Fortunato, fondatoarea fenomenului "Music Camp Internațional" a găsit soluția: corul virtual. 

Copiii, acompaniați de o orchestră internațională și-au împărtășit preocupările și angajamentul față de schimbarea lumii noastre.

Iată mesajul puternic transmis de copii

"Marea problemă a oamenilor din întreaga lume este legată de pandemia de COVID-19, pentru că școlile sunt închise, o mulțime de oameni și-au pierdut locurile de muncă. Egoismul nostru ar putea fi una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă lumea, sărăcia, lipsa educației, bolile, poluarea. Nu ar trebui să existe rasism ori discriminare. Cele mai mari probleme ale noastre escaladează în fiecare secundă.

Ei sunt copiii și nepoții noștri și vor plăti inevitabil prețul neglijării. Astăzi, ei vor ca tu să asculți și să simți, din adâncul inimii și al sufletului. Fiecare copil are nevoie să fie auzit, iubit și îngrijit. Încurajează-i pe toți să facă un loc mai bun, o lume mai bună", a fost mesajul transmis de copii din proiect pentru întreaga lume. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel