Feng Shui. Obiectele care aduc GHINION în DRAGOSTE. Sunt INTERZISE în dormitor! Astrolog Nicoleta Ghiriș: Pot avea mult de suferit
Data publicării:
Autor: Georgiana Ioniță
WhatsApp
Feng Shui.   foto Pexels, autor Angela Roma
Feng Shui. foto Pexels, autor Angela Roma
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE și cum te ajută Feng Shui-ul să ai o relație armonioasă. 

Feng Shui. Obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE

Modul în care ne amenajăm locuința ne poate influență relațiile? Care sunt obiectele sau gesturile, care ne aduc ghinion în dragoste?
 
”În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzică puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

Dacă aveți scări interioare care duc la etaj către dormitoare, este important ca aceste scări sa aibă contra-treaptă, pentru a permite energiei să ajungă la etaj. Printre scările de lemn ce permit goluri între trepte - acest lucru nu este posibil și trebuie regândite cu contra-treaptă, în cel mai scurt timp, relațiile de cuplu în aceste case pot avea mult de suferit.

Cum ne poate îmbogăți arta Feng Shui viață amoroasă


În ceea ce privește gesturile, este bine de știut că arta Feng-Shui are la bază mai ales bunul simț. Așa că gesturile care să aducă mereu bunăstare în relații sunt cele ce vorbesc despre grija pe care o purtăm unul față de celălalt și mai ales demonstrarea afecțiunii.

De asemenea, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerându-l că funcționează ca o ANTENA și cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa în orice, chiar și în relații. 

Este cunoscut, de altfel, că în cultura chineză se apelează la importantă adaptării mâncării sezonului în care ne aflăm, genului nostru, vârstei, în concordanță cu Yin și Yang. 

Astfel, pentru a păstra și menține o corectă curgere a energiei interioare, așa numitul Qi, erau de părere că, pe lângă o bună conduită a ingerării lente a mâncării, sportul practicat și respirația corectă, pot fi câteva din ingredientele pentru a atrage șansa în viața noastră.

Erau convinși că făcând toate acestea, corpul va rezona cu Universul și vom fi sănătoși, cu mari șanse să devenim satelit pentru primirea și emiterea de mesaje în Univers, devenind astfel un canal funcțional, mai ales în relațiile noastre.

În cadrul familiei există credința că suntem conectați între noi prin intermediul sângelui, cunoaștem cu toții expresia ”sângele apă nu se face“, dar și prin intermediul energiei Qi. Astfel, aceștia gândeau că în momentul în care noi avem grijă de cei din familie, atunci avem grijă implicit de Qi-ul nostru.

De multe ori am auzit discutându-se despre energia pe care o preia haina pe care o purtăm, locul unde ne așezăm, casă unde locuim. Toate lucrurile preiau din energia noastră și implicit ne-o oferă pe a lor. De aceea este bine să locuim, să vizităm locuri, care ne fac să ne simțim bine. Dacă apelăm la simțurile noastre, vom obține informația că un anumit loc e benefic și altul nu, având astfel acces la Qi-ul locului respectiv.

Și încă ceva legat de Feng-Shui: este posibil să aranjăm spațiile în neconcordanță cu cine suntem noi, cu harta noastră astrologică și atunci aranjăm spațiul pentru cu totul și cu totul altă persoană, aducând mai degrabă neșansa în viață noastră. Contactați mai întâi un astrolog în metafizica chineză și apoi încercați să amenajați spațiul vostru în funcție și de cine sunteți voi, dar și ținând cont de harta astrologică a partenerului de viață”, a explicat Nicoleta Ghiriș pentru DC News.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel