Femeile de serviciu de la Poliţia de Frontieră Timiş, menajere la apartamentul şefului
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 07 aug 2011, 18:09
WhatsApp
baraitaru-aristotel-2-p-300x283
baraitaru-aristotel-2-p-300x283

Femeile de serviciu de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş au făcut curat, în timpul serviciului, în apartamentului comisarului şef Aristotel Bărăitaru, actualul adjunct pe Logistică, reiese dintr-o înregistrare audio.

[caption id="attachment_91376" align="alignleft" width="300" caption="Bărăitaru Aristotel"][/caption] Discuţia, care a intrat în posesia Pressalert.ro, este purtată într-un birou între agentul Alfred Dieter Krutsch, fostul coordonator al grupei de întreţinere şi reparaţii a patrimoniului de la IJPF Timiş care şi-a dat demisia din Ministerul de Interne, şi una dintre femeile de serviciu, identificată ca fiind Lucia.

În timpul dialogului, femeia de serviciu povesteşte că a fost de mai multe ori să-i facă curat lui Bărăitaru în apartament.

"M-a pus să-i fac curat şi-n dulap şi-n frigider", spune aceasta, care aminteşte că a fost şi împreună cu o altă colegă de a sa, Mariana. De mopul şi cârpele angajatelor de la Poliţia de Frontieră Timiş nu au scăpat nici bucătăria, sufrageria, dormitorul sau balconul locuinţei şefului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?