Femeie suspectă de ȘOC ANAFILACTIC, după vaccinare. A fost transportată de URGENȚĂ. Reacția medicilor
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 21 ian, 08:36
foto: Pixabay
O femeie a fsot suspectă de șoc anafilactic, după administrarea vaccinului COVID-19.

O angajată a Căminului pentru Persoane Vârstnice din Gherla, Cluj, a fost transportată de urgență, miercuri, la spitalul municipal, la scurt timp după ce a fost vaccinată anti-COVID-19. 

Este vorba despre o angajată în vârstă de 55 de ani de la Căminul de Persoane Vârstnice și se presupune că ar fi suferit un șoc anafilactic, după administrarea vaccinului.

Femeia părea mai mult inertă

Potrivit foaiatransilvană.ro  martorii spun că femeia părea mai mult inertă.

"S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla", a declarat un angajat, pentru aceeași sursă.

"În urma discuției cu echipa de medici care asistă procesul de vaccinare a rezultat faptul că persoana în cauză a prezentat o stare de lipotimie motiv pentru care a fost solicitat serviciul de ambulanță, în prezent fiind internată în Spitalul Municipal Gherla cu Stare post vaccinare anti Covid 19 și va rămâne în continuare spitalizată pentru monitorizare", a anunțat DGASPC Cluj.

Ce spune managerul spitalului din Gherla. Care e starea femeii

"Ce vă pot spune este că doamna a ajuns la noi conștientă și a fost adusă cu ambulanța de la căminul de bătrâni. Nu are probleme de naturală neurologică, pentru că a fost consultată și de un medic intern și de cel neurolog. Funcțiile vitale au valori normale. Eu nu vă pot spune dacă a fost sau nu vaccinată. Nu am întrebat-o asta", a declarat managerul Spitalului Gherla”, Rodica Somlea, pentur gândul.ro

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro