Femeie moartă la bordul unui avion
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
O femeie și-a pierdut viața, din motive deocamdată necunoscute, la bordul unui avion al companiei EasyJet. Ancheta a fost preluată de forțele aeroportuare.

Familia acuză compania EasyJet de neglijență după ce ar fi permis unui pasager să urce la bord deși suferea de o infecție respiratorie gravă. Femeia, în vârstă de 64 de ani, cetățean britanic, călătorea de la Gatwick la Malaga, transmite The Sun.

Conform martorilor, înainte de aterizare s-au dus la ea să o trezească fiindcă stătea cu capul într-o poziție periculoasă în timpul manevrelor de aterizare. Atunci au observat că aceasta nu reacționează. I-au luat pulsul la gât și au constatat că inima se oprise. A fost dată alarma la bord iar echipajul a început manevrele de resuscitare. 


Un purtător de cuvânt a adăugat: "EasyJet poate confirma că un pasager a murit la bordul zborului EZY8609 de la Londra Gatwick la Malaga la 4 martie 2019 după aterizarea în Malaga. Echipajul de cabină a încercat resuscitarea și a asistat medicii serviciului de asistență medicală sosit la fața locului, însă pasagerul a decedat".

Vezi și: Crimă sau sinucidere. Fostă vedetă Playboy, găsită moartă în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel