Femeie găsită moartă la solar, de o clientă care-și aștepta rândul să se bronzeze
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de 43965 de la Pixabay
Imagine de 43965 de la Pixabay
O femeie a fost găsită moartă în cabina unui salon de bronzare, de o altă clientă care își aștepta rândul. 

Descoperire macabră într-un salon de bronzare din Deutsch Kaltenbrunn, din Austria. O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită fără suflare de o altă clientă care voia să se bronzeze, după cel puțin două ore petrecute în cabină.

Clienta care a făcut descoperirea le-a povestit anchetatorilor că și-a dat seama că ceva nu este în regulă când, deși expirase timpul alocat, persoana din cabină nu făcea niciun zgomot, conform Daily Mail.

A strigat-o, i-a bătut în cabină și a constatat că nu primește niciun răspuns. La scurt timp, femeia a deschis cabina și a văzut-o pe clienta în cauză moartă. 

La fața locului au fost chemate serviciile de urgență, care au efectuat în zadar manevrele de resuscitare.

Reprezentanții salonului nu au găsit nereguli la cabină

În urma autopsiei s-a constatat că pe corpul femeii nu au existat semne ale unei agresiuni și nu a ieșit la iveală alt detaliu care să ridice suspiciuni. 

Potrivit reprezentanților salonului de bronzare, la cabină nu a existat niciun defect. 

În continuare, sunt așteptate rezultatele unei analize toxicologice. 

Incidente similare

Femeie găsită moartă în solarul personal, în Texas

Rhonda Waits, o femeie în vârstă de 46 de ani din Texas, a fost găsită decedată în solarul personal, în anul 2012. Ea a fost descoperită fără suflare de iubitul ei, care se întorsese din vacanță, după trei zile. 

Atunci, șeful poliției locale spunea că 'din primele cercetări, se pare că moartea femeii nu are nicio legătură cu solarul. Nu am găsit urme de forţare a uşii, aşa că iese din calcul şi jaful.', scria Daily Mail

Solarul nu funcționa atunci când femeia a fost găsită fără suflare. 

'Este foarte ciudat. O cunoşteam destul de bine şi nu mi s-a părut niciodată nimic ciudat în legătură cu ea. Era politicoasă şi vorbea cu mine ori de câte ori ne întâlneam', spunea un vecin al femeii. 

O femeie s-a ales cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, după ce a mers la solar

Laura Goodwin, o femeie din Marea Britanie, a suferit arsuri de gradul I pe 80% din suprafața corpului după ce a folosit solarul orizontal al unui salon, în august 2010, pentru prima dată. Ea a câștigat în instanță daune de 17.500 de lire sterline.

Femeia i-a dat în judecată pe proprietarii salonului din Dublin pentru că au lăsat-o să folosească solarul pentru o perioada prea mare de timp, la o intensitate prea mare, scria The Sun

Angajații ar fi convins-o să cumpere un pachet promoțional de 100 de minute, la doar 80 de lire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel