Femeia infectată cu nouă tulpină de coronavirus NU crede că rezultatul a fost corect. Apostolescu, Matei Balş, REACȚIE
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 18 ian, 12:13
Femeia infectată cu noua tulpină de coronavirus nu crede că a avut rezultatul corect. Sursa: Pixabay
Prima femeie infectată cu noua tulpină de coronavirus în România a afirmat, în ziua în care a ieşit din izolare, că nu crede că a avut această tulpină. 

"Eu nu cred că am avut această tulpină de coronavirus. Nu am ieşit din ţară, nu am luat contact cu nimeni venit din străinătate, nu înţeleg de unde aş fi putut să o iau. Eu am cerut să mi se mai facă un test, dar nu mi s-a mai făcut. Au fost infectaţi şi copilul, dar şi soacra mea. Soţul meu nu a avut nimic, şi dorm cu el în pat", a spus femeia, într-un interviu pentru Antena 3. 

Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt al Institutului Matei Balş, a reacţionat pe acest subiect. 

"Da, la noi au fost recoltate probele şi s-a făcut testul femeii respective. Categoric da, este noua tulpină. Nu ştiu de unde au apărut dubiile. Avem o analiză făcută de specialişti de un nivel foarte înalt în genetică moleculară, pe nişte aparate foarte performante. Pe cealaltă parte, avem părerea unei doamne care crede că nu a avut această tulpină. Nu văd unde e dubiul! Doamna s-a prezentat la Institutul nostru, a avut o formă foarte uşoară de boală, i s-a făcut testul, şi apoi a fost trimisă acasă în izolare. Nu a mai avut niciun contact cu institutul Matei Balş de atunci. În momentul de faţă nu s-au mai făcut secvenţieri şi nici nu au mai fost identificate cazuri noi cu această tulpină", a declarat Cătălin Apostolescu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro