Femei violate. Profesorul Ispas: Din păcate, există un dar...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Profesorul Gabriel Ispas a reacționat după ce Vasile Răducă, preot profesor doctor la Facultatea de Teologie, a spus, într-o emisiune la Radio Trinitas, că una din cauzele gravidității la femeile violate este că le-a plăcut.

”Am citit, oripilat, declaratiile inadmisibile, impardonabile si abjecte ale fostului meu profesor, Vasile Raduca, intr-o emisiune la Trinitas! Salut pozitia echilibrata a purtatorului de cuvant al Patriarhiei, care s-a delimitat clar de afirmatiile din emisiune.

Dar, din pacate, exista un dar: pr Raduca este prodecan al Facultatii de Teologie, cu binecuvantarea Patriarhului Daniel! Si, ca titular al catedrei de morala crestina, ii invata pe studenti aceleasi lucruri!

I-am dat sa citeasca textul unui ginecolog, musulman... de mult nu am auzit hohote de ras atat de pline de inteles! Fara cuvinte...”, a scris Gabriel Ispas pe Facebook.

Vasile Răducă este parohul Bisericii Kretzulescu, secretar al Comisiei de Bioetică a Patriarhiei Române și a fost decorat de două ori de Patriarhul Daniel, potrivit prezentării de pe pagina de internet a Universității București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel