Federer spune că nu știe dacă va reuși vreodată să mai revină la Wimbledon
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Roger Federer a pierdut, miercuri, meciul din sfertul de finală de la Wimbledon.

Jucătorul elvețian de tenis Roger Federer a pierdut, miercuri, meciul din sfertul de finală de la Wimbledon, în fața polonezului Hubert Hurkacz.

Roger Federer a declarat, după meci, că nu știe dacă se va mai întoarce vreodată la Wimbledon.

De opt ori campion la Londra, Roger Federer, care împlinește 40 de ani luna viitoare, a fost învins în trei seturi, cu 6-3 7-6 (4) 6-0.

„Desigur, aș vrea să joc din nou aici, dar la vârsta mea nu știi niciodată ce te așteaptă după colț", a spus elvețianul după meci, citat de BBC Sports.

„Am nevoie de o pauză de câteva zile, apoi voi vedea ce trebuie să fac pentru a intra într-o formă mai bună și a fi mai competitiv”, a mai zis acesta. 

Întrebat dacă va fi ultima oară când a jucat pe Center Court, a răspuns: „Nu știu, chiar nu știu. Trebuie să mă regrupez. Scopul meu pentru ultimul an a fost să joc din nou la Wimbledon!”

„Am reușit anul acesta, ceea ce m-a bucurat cu adevărat. Tot ce va veni după Wimbledon… ne vom așeza și vom discuta despre asta”, a spus sportivul.

„Sunt, de fapt, fericit că am ajuns atât de departe, chiar dacă sunt dezamăgit că am pierdut”, a mai spus fostul număr 1 mondial, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel