Federer, aproape de titlul cu numărul 100
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Roger Federer a câştigat, duminică, turneul ATP de la Stuttgart (Germania), trecându-şi în palmares al 98-ea titlu în circuitul profesionist.

Tenismanul elveţian Roger Federer a câştigat duminică turneul ATP de la Stuttgart (Germania), în finala căruia l-a învins cu 6-4, 7-6 (7/3) pe canadianul Milos Raonic, trecându-şi în palmares al 98-ea titlu în circuitul profesionist. 

Federer, în vârstă de 36 ani, va reveni luni pe prima poziţie a clasamentului ATP, detronându-l pe spaniolul Rafael Nadal, care a câştigat recent, pentru a 11-a oară în carieră, turneul de Mare Şlem de la Roland Garros. 

La turneul pe iarbă de la Stuttgart, campionul din Ţara Cantoanelor a revenit în competiţie după aproape trei luni de pauză, renunţând să participe la sezonul pe zgură, aşa cum a procedat şi în anul trecut, de altfel. 

Roger Federer va ocupa începând de luni fotoliul de lider mondial, pentru a 310-a săptămână în cariera sa, un record pentru tenisul profesionist. Elveţianul, care are în palmares cele mai multe titluri de Mare Şlem (20), speră să cerească luna viitoare, pentru a noua oară în cariera sa, turneul de la Wimbledon.

Vezi şi:Universitatea Craiova, contract reziliat cu un jucător



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel