FC Voluntari - FC Argeş, REZULTAT FINAL. Turul semifinalelor Cupei României
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
FC Argeş şi FC Voluntari s-au înfruntat în turul semifinalei Cupei României. 

FC Voluntari a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-0 (2-0), marţi seara, pe teren propriu, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal, scrie Agerpres.

Ilfovenii au marcat ambele goluri în prima jumătate de oră, prin internaţionalii moldoveni Vadim Raţă (18) şi Igor Armaş (29).

Dacă în prima repriză jocul s-a desfăşurat pe un teren acceptabil, după ce a început să plouă torenţial la mijlocul primei reprize terenul a devenit tot mai greu, cu bălţi care s-au mărit tot mai mult, repriza a doua fiind una în care întâmplarea a avut un rol major în joc.

Manşa secundă se va juca în data de 11 mai, la Piteşti.

A doua semifinală programează miercuri partida ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova (19:30).

FC Voluntari - FC Argeş 2-0 (2-0), Stadion "Anghel Iordănescu" - Voluntari
Au marcat: Vadim Raţă (18), Igor Armaş (29).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: George Cătălin Găman (Craiova)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Felix Grigore (Bucureşti) - FRF

Latovlevici, după meci: Tremur, nu pot să îmi revin 

"Tremur, nu pot să-mi revin, e foarte frig, a fost o ploaie foarte rece și trebuie să mă încălzesc. A fost și un vânt care pur și simplu intra în oase, dar dacă nu erau acele bălți pe teren, să putem pasa... Cel puțin, am încercat, dar nu, nu s-a putut.

Am întrebat și tușierul dacă e posibil să mai jucăm. Am vrut să arunc mingea cu mâna, sărea sanie mingea și s-a oprit într-o baltă. Sportul se numește copiii și bălțile.

Asta e. A fost distractiv, într-un fel, noi am jucat în bălți. Nu neapărat că au fost mai puternici, dar mai speculanți, au speculat niște greșeli.

Dar mai e returul și vedem ce va fi. De ce să nu fim optimiști? E un 2-0 și se poate întâmpla orice. Obiectivul principal, ca și pentru fiecare echipă care joacă acum, e Cupa României", a spus Latovlevici, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel