FC Viitorul Constanţa are un nou antrenor. Cine i-a luat locul lui Ruben de la Barrera
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
FC Viitorul Constanţa are un nou antrenor.

Mircea Rednic a fost numit, marţi seara, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, a anunţat clubul de Liga I pe site-ul său oficial.

Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, se arată în comunicat.

Rednic, în vârstă de 58 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni români, cucerind două titluri naţionale, cu Rapid în 2003 şi cu Dinamo în 2007. Are în palmares şi o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran (2011).

FC Viitorul se despărţise luni de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera. Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniol a venit la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în faţa echipei FC Dinamo (0-3), în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape, relatează Agerpres.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel