Data publicării:

FC Vaslui, în pericol de a pierde, la masa verde, meciul cu Dinamo

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
MariusConstantin
MariusConstantin

Formaţia FC Vaslui poate pierde la masa verde meciul disputat cu Dinamo în Liga 1, pe 11 septembrie, după ce oficialii au făcut o gafă de proporţii în cazul transferului lui Marius Constantin. Legitimat pe 8 septembrie, Marius Constantin a debutat pentru moldoveni trei zile mai târziu, în partida cu Dinamo, după care a disparut subit din lotul lui Viorel Hizo.

Potrivit ziare.com, fostul rapidist nu este folosit în LIga 1 sau în Cupa României din cauza că FC Vaslui ar putea pierde toate jocurile cu 0-3, la masa verde.

Deşi a fost legitimat de Liga Profesionistă de Fotbal, Constantin a fost blocat de FIFA, care a trimis clubului lui Adrian Porumboiu o înştiinţare potrivit căreia nu aveau voie să facă transferuri până în ianuarie 2012.

În aceeaşi situaţie şi afla şi fotbaliştii Ozeia, Zappino şi Nicolae Stanciu, aceştia neavând momentan drept de joc în tricoul moldovenilor.

În această situatie, Dinamo ar putea face presiuni pentru a câştiga la masa verde partida disputată la 11 septembrie şi pierdută în teren cu scorul de 1-3 dacă se dovedeşte ca FC Vaslui a primit decizia FIFA înaintea meciului de campionat.

Conform sursei citate, "câinii" au solicitat de la Liga Profesionistă de Fotbal actele prin care Marius Constantin s-a transferat la echipa antrenată de Viorel Hizo.

"După meciul cu Dinamo, FIFA ne-a anunţat că putem transfera jucători abia în iarnă, dar în cazul lui Marius e vorba de o interpretare greşită. Împreună cu avocaţii de la FRF, am trimis documentele la FIFA şi sper ca săptămâna viitoare totul sa se rezolve.", Constantin Zotta, director general FC Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel