FC Timişoara şi Steaua au terminat la egalitate, 0-0. Iancu face scandal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Echipa FC Timişoara a făcut meci egal azi, pe teren propriu, cu Steaua, în derby-ul rundei etapei a 23-a.

Partida a fost echilibrată, dar oaspeţii au avut mai multe ocazii de a marca, cea mai mare a fost irosită de Bănel Nicoliţă, în minutul 83, când mingea expediată de el cu capul a fost respinsă miraculos de portarul Costel Pantilimon în corner.

Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, a acuzat arbitrajul lui Cristian Balaj de la această partidă. „În condiţiile în care eşti arbitrat de un Altmayer, pot să spun că sunt mulţumit de rezultat. Balaj a greşit în trei faze colosale! Nu ne-a dat un 11 metri, nu le-a dat un roşu şi le-a dat o lovitură liberă gratuită. Balaj trebuie să-mi dea explicaţii publice, să îmi spună de ce nu mi-a dat 11 metri! A avut orbul găinilor, a dormit, era beat, era drogat? Cum să nu dai penalty? A venit finalul campionatului şi s-au pus pe noi. Asta e tâlhărie! Tâlhărie! Ne-a tâlhărit!", a spus Iancu la gsptv.

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de rezulat. “Nu pot să-i reproşez nimic lui Cîrţu, a fost risipă mare de energie, pe terenul unei echipe care se bate la titlu şi care a avut de partea ei 30.000 de oameni. Şi în condiţiile astea, noi am fost călare pe ei. Tănase ar fi făcut diferenţa. Mi-a plăcut toată echipa, toţi băieţii merită felicitări. Maicon nu m-a convins, nu a arătat nimic. Nu am cum să fiu supărat pe Bănel Nicoliţă. Timişoara nu e o echipă care să merite titlul, nu are faţă de campioană”, a spus Beclai la Sport.ro.

FC Timişoara ocupă locul 2, cu 47 de puncte, iar Steaua, poziţia a cincea, cu 37 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel