FC DAC 1904 Dunajska Streda - FCSB. Dică spune că va avea o partidă foarte grea cu slovacii în Conference League
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FC DAC 1904 Dunajska Streda - FCSB. Dică spune că va avea o partidă foarte grea cu slovacii în Conference League - Foto Agerpres
FC DAC 1904 Dunajska Streda - FCSB. Dică spune că va avea o partidă foarte grea cu slovacii în Conference League - Foto Agerpres
Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este important ca echipa sa să obţină un rezultat pozitiv în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa Conference League la fotbal, cu FC DAC 1904 Dunajska Streda, în Slovacia, pentru a păstra şanse de calificare la Bucureşti. 

'Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună, o echipă care îşi doreşte să aibă posesie bună, au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună, în benzi au jucători de viteză. E o echipă agresivă, ofensivă, care vine într-un pressing avansat şi pe teren propriu au şi un ritm mult mai bun faţă de deplasare pentru că au suporterii în spate care îi încurajează. De aia spun că vom avea o partidă foarte grea.', spus Dică.

'Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta. Este important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv, pentru a ne păstra şansele de calificare în meciul retur. Trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti', a declarat Dică.

Dică speră ca FCSB să ajungă în grupele competiţiei europene

'Trebuie să fim conştienţi că avem mult de muncă şi să avem încredere în noi că putem ajunge la un nivel foarte ridicat. Îmi doresc enorm să ajungem în grupele Conference League, dar pentru a ajunge acolo avem de muncă foarte mult şi să fim un grup. Este foarte important pentru mine acest lucru, să reuşim'. Dică nu a dorit să comenteze tragerea la sorţi pentru play-off-ul Conference League, afirmând doar că echipa sa nu va porni ca favorită.

'Am văzut tragerea la sorţi, dar nu plecăm favoriţi cu nicio echipă. Important este să trecem de aceste două meciuri şi apoi să ne gândim şi la adversarul următor. Nu vreau să mă gândesc la ce urmează pentru că deocamdată nu ne-am îndeplinit obiectivul', a mai spus Nicolae Dică.

Vicecampioana României joacă miercuri, de la ora 20:30, prima manşă a turului 3 preliminar al Europa Conference League, cu DAC Dunajska Streda, în Slovacia, iar manşa secundă va avea loc la Bucureşti, pe 11 august. FCSB, în cazul care va elimina echipa slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, va va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). Bucureştenii ar juca acasă primul meci (18 august), iar calificarea se va decide în deplasare (25 august).

Citește și - FCSB, CFR, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK și-au aflat posibilii adversari din play-off-ul Conference League

Echipele româneşti din Europa Conference League la fotbal vor avea adversare accesibile în play-off-ul competiţiei dacă vor reuşi să treacă de turul al treilea preliminar. 

Potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi, la Nyon, CFR Cluj, dacă va trece de Şahtior Soligorsk, campioana Belarus, va da peste învingătoarea dintre NK Maribor (Slovenia) şi HJK Helsinki (Finlanda).

Campioana României ar urma să joace în deplasare prima manşă, pe 18 august, iar revanşa va avea pe 25 august, la Cluj-Napoca.

În turul al treilea preliminar, CFR joacă pe 4 august în Turcia (Sakarya) cu Şahtior Soligorsk, iar manşa secundă ca avea loc acasă, în data de 11 august.

FCSB, în cazul care va elimina echipa slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, va va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). Bucureştenii ar juca acasă primul meci (18 august), iar calificarea se va decide în deplasare (25 august).

Vicecampioana României joacă miercuri prima manşă cu DAC Dunajska Streda, în Slovacia, iar manşa secundă va avea loc la Bucureşti, pe 11 august.

În cazul în care va trece de ucrainenii de la Zaria Lugansk, Universitatea Craiova o va înfrunta în play-off pe FC Lugano (Elveţia) sau pe Hapoel Beer-Sheva FC (Israel). Primul meci s-ar disputa pe teren propriu, în data de 18 august, iar manşa secundă în deplasare (25 august).

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dacă o va elimina pe Djurgaardens IF, va juca în play-off contra câştigătoarei dintre APOEL Nicosia şi FC Kîzîljar Petropavlovsk (Kazahstan). Prima manşă ar urma să aibă loc în deplasare (18 august), iar returul la Sfântu Gheorghe (25 august).

Sepsi OSK joacă joi acasă cu suedezii de la Djurgaardens, în turul al treilea preliminar, iar manşa secundă e programată pe 11 august. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel