Data publicării:

FC Botoşani anunţă că va elibera abonamente gratuite pentru persoanele cu handicap grav şi însoţitorii acestora

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Clubul FC Botoşani a anunţat, miercuri, că va acorda facilităţi de acces la meciurile de pe teren propriu din sezonul competiţional 2019 - 2020 tuturor suporterilor cu dizabilităţi.

Clubul din Botoşani a postat pe pagina sa de internet un anunţ potrivit căruia va elibera abonamente gratuite pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat şi însoţitorii acestora, dar şi a pentru persoanele cu handicap mediu sau uşor.

"Începând de astăzi şi până vineri, 16 august, în intervalul orar 09.00 - 16.00, FC Botoşani va elibera abonamente care permit intrarea gratuită la meciurile organizate de clubul nostru în ediţia 2019-2020, persoanelor cu dizabilităţi. Pe baza documentelor pe care le deţin şi care atestă handicapul pe care îl au, respectiv certificate care să fie în termen de valabilitate, însoţite de cartea de identitate, persoanele în cauză se vor prezenta de astăzi (miercuri- n.r.) şi până vineri 16 august la sediul clubului FC Botoşani pentru a ridica abonamentele", a declarat preşedintele clubului, Cătălin Anton.

Potrivit legii, copiii cu handicap precum şi persoanele care îi însoţesc beneficiază de gratuitate la bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice şi sportive.

De asemenea, adulţii cu handicap beneficiază de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice şi sportive, astfel: adultul cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoana care îl însoţeşte beneficiază de gratuitate, iar adultul cu handicap mediu şi uşor beneficiază de 50% reducere la biletele de intrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel