FAZA zilei la metrou. De-acum nu vei mai pleca fără mască de acasă! ”Jur că nu am avut nicio intenție să mă dau șmecher”
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Poliţiştii se află, din prima zi de relaxare, în staţiile de metrou din Capitală şi verifică dacă pasagerii au mască. 

În cazul în care cineva nu are mască, este întors din drum. La fel a pățit un tânăr, care a povestit, pentru DC NEWS, cum și-a compromis puțin prima zi de muncă.

"Eram în întârziere, mă grăbeam la muncă, după două luni de pauză. Știu că acest lucru nu scuză ce am făcut, însă simt nevoia să spun cum stă treaba la metrou, ca alți români să învețe din experiența mea și să NU plece de acasă fără mască de protecție.

Eram în stația de metrou 1 Decembrie 1918, București. Mă tot învârteam pe peron, cu gândul că întârzii la muncă. Uitându-mă mereu la ceas, mintea nu mi-a stat în altă parte decât că trebuie să ajung la timp. Nici bine nu ajunge metroul în stație că un nene se pune barieră în fața mea: 'Băi, unde intri așa, fără mască?!' În acel moment, mi-a picat fisa. Jur că nu am avut nicio intenție să mă dau șmecher, ci pur și simplu am uitat de mască! Bineînțeles că nu am avut ce replică să-i dau, așa că am pus capul în pământ și am plecat acasă.

Am ajuns mai târziu la muncă, însă rușinea a fost mult prea mare!", a declarat tânărul pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel