Fază tare cu polițistul care se plângea că i s-au furat lamelele ștergătoarelor de parbriz, chiar de Ziua Națională a României / video
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 06 dec 2022, 20:02
WhatsApp
Fotografie de la JESHOOTS.com, pexels
Fotografie de la JESHOOTS.com, pexels
Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu după ce polițistul Bogdan Bănică a spus că i s-au furat lamelele ștergătoarelor de parbriz, chiar de Ziua Națională a României.

„În primul rând, este penibil ca tu, reprezentant al polițiștilor, să te plângi că se fură. Practic să te plângi că nu îți faci meseria ca lumea. În al doilea rând, de ce amesteci Ziua Națională a României cu faptul că unii ți-au furat ștergătoarele? Poate sunt subiectiv pentru că mie nu mi-au furat niciodată ștergătoarele și am avut vreo 4-5 mașini din 1980 și până azi. Mai degrabă cred că o fi parcat aiurea și cineva, din răzbunare, i-o fi scos ștergătorul. Sau polițiștii de la Sindicatul DECUS au niște mașini foarte tari și îi tentează pe hoți. Nouă ăstora, cu mașini mai de proletariat, nu ne fură nimeni nimic”, a zis jurnalistul Val Vâlcu la DC News și DC News TV, în emisiunea „Nod în papură”.

Iată postarea polițistului Bogdan Bănică:

„Mi-am început Ziua Națională a României cu o întâmplare tipic românească: azi-noapte mi-au furat lamele ștergătoarelor de parbriz. Și nu în Rahova sau Ferentari, ci în centrul capitalei! Ar trebui totuși să apreciez că hoțul mi-a lăsat ridicat un ștergător pentru a observa din timp că au dispărut, să nu apuc să plec și să îmi zgârii parbrizul? Dau o bere, boss! La mulți ani, români. La mulți ani, România!”, a povestit Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: De râsu' plânsu' cu TVR Cultural. Marea provocare cu relansarea postului de televiziune

În România există trei posturi înființate de Ziua Națională a României - România TV, PRO TV și TVR Cultural.

În acest context, sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu au vorbit despre TVR Cultural, postul care s-a relansat pe 1 Decembrie 2022. Postul cultural al Televiziunii Române și-a reluat emisia pe 1 Decembrie 2022, de Ziua Națională a României, după o absență de 10 ani. Acum rămâne o mare provocare... audiența.

Cheltuiala cu TVR Cultural pare inutilă

„Misiunea ta publică nu are sens dacă nu ai audiență. Degeaba ai programe educative dacă nu se uită nimeni”, a spus Alfred Bulai.

„Mergeți și angajați-l pe Dan Diaconescu și vă învață cum, dintr-o garsonieră, scoți o audiență de bătea Televiziunea Română de o rupea. Vorba lui Florin Călinescu... era cea mai scumpă garsonieră din București”, a spus Alfred Bulai la DC News și DC News TV, în emisiunea „Nod în papură”.

„Între TVR 1 și TVR 2 nici nu știm care este diferența, mai ales când dau reluări de pe un post pe altul. TVR Info se vrea a fi o copie a televiziunilor de știri în condițiile în care noi avem prea multe televiziuni de știri și în contextul în care avem Internet care este plin de emisiuni, cum este și emisiunea noastră. Neavând niște nume mari, evident că TVR Info n-are ce brânză mare să facă”, a mai spus sociologul.

„TVR are doar o emisiune științifică: Teleenciclopedia. Rezistă de atâta timp, fiind cea mai veche. În anii '90, cea mai mare audiență o avea Teleenciclopedia. Și a rămas până a apărut multitudinea de informații de pe Internet”, a mai zis sociologul.

Alfred Bulai este de părere și că numele TVR 2 ar trebui schimbat: „De ce să fie 2, adică de ce să fie al doilea? Poți să-i dai alt nume”. 

Sociologul a mai zis că pe TVR 2 ar putea fi date piese de teatru.

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o observație-amuzantă/amară despre TVR Cultural: „Atunci când s-a închis TVR Cultural au plâns mai mulți comparativ cu câți se uitau la acest post de televiziune. Ei nu se uitau, dar se plângeau că l-au închis”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?