Fată de 17 ani, tâlhărită și sechestrată de un bărbat
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Un bărbat de 27 de ani din comuna Obârşia, judeţul Olt, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni după ce, marţi seara, ar fi tâlhărit şi lipsit de libertate o tânără de 17 ani, din Târgu Cărbuneşti.

Potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, marţi seara, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către o minoră, de 17 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţată de către o persoană de sex masculin, care i-a sustras şi telefonul mobil, scrie Agerpres.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care bărbatul ar fi lipsit-o de libertate. Ulterior, minora, împotriva voinţei sale, s-ar fi deplasat cu acesta către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria. La intrarea în local, bărbatul i-a solicitat să-şi lase telefonul mobil pe masă, pe care şi l-ar fi însuşit, ulterior părăsind incinta terasei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

"În urma investigaţiilor desfăşurate cu operativitate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu - Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor, în persoana unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, în acest sens fiind organizat un flagrant. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Astăzi, tânărul va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale", a spus Corina Scurtu.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a tânărului. 

Vezi și: Femeie accidentată mortal de o autoutilitară pe Bulevardul Poligrafiei; şoferul consumase alcool

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel