Fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, într-un scandal uriaș. A ajuns la poliție
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 03 oct 2015, 20:11
WhatsApp
Fata cea mare a tribunului Corneliu Vadim Tudor este într-un scandal uriaș cu firma care editează ziarul Tricolorul. Lidia susține că editura a scos la vânzare cărțile tatălui său fără a avea acordul familiei. 

"Am fost anunțată de niște prieteni care au trecut prin Parcul Nțtional la târg că există o tarabă de la Artemis la care se vând cărți de-ale tatălui meu și sunt puse și pliante cu imaginea lui și autograful lui imprimat și cu poezia "Ultima cafea" pe spate. Am fost acolo, am vorbit cu domnul care stătea acolo la stand și am aflat că este standul patronului tipografiei unde tragem noi România Mare și Tricolorul. Am chemat Poliția bineînțeles, să vadă despre ce este vorba și am vorbit cu patronul tipografiei la telefon care mi-a spus că aceste cărți i-au rămas dintr-un stoc mai vechi și că s-a gândit să le scoata pe piață pentru a-și recupera banii pe care noi îi datoram pentru ziarul Tricolorul", a declarat fata cea mai a lui Vadim Tudor, potrivit România TV

[citeste si]

Lidia a adăugat că "în fiecare săptămână ne cere bani pentru același lucru, deși i-am spus că nu avem cum să plătim că nu avem resursele necesare să plătim tipografia și această datorie care este foarte mare, e în jur de 50 de mii de lei. Suntem la zi cu ziarul România Mare, dar cu datoria de la Tricolorul încă nu și ne-a spus că dansul s-a gândit să își recupereze banii de pe această datorie vânzând aceste cărți, chiar dacă nu are nicio hârtie semnată de mine și nici de tatăl meu înainte de a muri". Lidia a chemat Poliţia pentru a confisca cărţile şi a mers la secţie pentru a depune plângere împotriva patronului tipografiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?