Farul, victorie cu CFR Cluj în deplasare. Constănțenii au trecut pe primul loc
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Formația antrenată de Gheorghe Hagi este lider în Superligă după ce a bătut campioana CFR Cluj la ea acasă.

Farul Constanţa a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal, după ce a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 3-1 (1-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a şaptea.

Clujenii au deschis scorul prin elveţianul Cephas Malele (10 - penalty). Iniţial, Malele marcase în min. 6, însă, după consultarea arbitrajului video, Radu Petrescu a dictat penalty pentru un henţ care a precedat golul, marcat din ofsaid.

Farul a reuşit egalarea prin Alexi Pitu (35), care a marcat primul său gol în eşalonul de elită, din pasa lui Dragoş Nedelcu.

Gheorghe Hagi a mutat inspirat la pauză, când l-a introdus pe Louis Munteanu, care a marcat de două ori în ultima jumătate de oră a meciului (63, 87), din pasele lui Pitu şi Carlos Casap. Pentru Munteanu au fost primele goluri înscrise după revenirea de la Fiorentina.

Farul este neînvinsă



Farul este neînvinsă în continuare, aceasta fiind a doua sa victorie în deplasare în acest sezon.

CFR Cluj a suferit a treia înfrângere în Superligă, ultimele două pe teren propriu, cu FC Botoşani şi Farul.

FC CFR 1907 Cluj - FC Farul Constanţa 1-3 (1-1), Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca
Au marcat: Cephas Malele (10 - penalty), respectiv Alexi Pitu (35), Louis Munteanu (63, 87).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); al patrulea oficial: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Arbitru video: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF.

FC Argeș a învins Chindia Târgoviște și a urcat temporar pe locul 3 în Superliga României

FC Argeş a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-1 (0-1), duminică, la Piteşti, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii de fotbal. Chindia a deschis scorul prin Doru Popadiuc (31), după o gafă comisă de Marius Constantin.

FC Argeş a reuşit să întoarcă scorul după pauză, egalând prin camerunezul Paul-Arnold Garita (59), cu o execuţie splendidă, din foarfecă de la 10-11 metri, şi marcând golul victoriei prin Alexandru Işfan (76), din centrarea lui Costinel Tofan. Chindia rămâne pe penultimul loc (15), fără victorie, după al treilea eşec consecutiv.

FC Argeş a reuşit a patra sa victorie din acest sezon, dintre care trei pe teren propriu.

FC Argeş - AFC Chindia Târgovişte 2-1 (0-1), Stadion Nicolae Dobrin - Piteşti
Au marcat: Paul-Arnold Garita (59), Alexandru Işfan (76), respectiv Doru Popadiuc (31).
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); al patrulea oficial: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Arbitru video: Marian Barbu (Făgăraş); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Dan Potocianu (Bucureşti) - LPF

Dinamo, trei înfrângeri consecutive în Liga 2. Ionel Dănciulescu ştie cine este "vinovat pentru tot"

Dinamo Bucureşti nu se regăseşte nici în Liga 2, iar revenirea în prima ligă pare un vis îndepărtat. Ionel Dănciulescu, fost jucător al câinilor, a identificat principalul vinovat. 

”La Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari. Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo.

Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă. D-asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.

Domnul Badea este un om care iubește echipa și pe care o mai ajută din când în când. Are echipă de fotbal din Liga 4, și mai este echipa din Dinamo din Liga 3, care a debutat cu o victorie, astăzi (n.r. - sâmbătă), cu Tunari, scor 2-1”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel