Urmărește emisiunea live
Fără PRECEDENT de BLACK FRIDAY! Anul 10 a marcat o PREMIERĂ în cea mai tare perioadă de reduceri a anului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
La un deceniu de Black Friday, românii au marcat o premieră în perioada anului cu cele mai tari reduceri.   

Pentru prima dată în 10 ani, de când are loc Black Friday, plățile cu CARDUL au depășit plata cash! eMAG anunță că 54,58% dintre comenzi au fost plătite online, cu cardul! 

”Vineri, la 10 ani de când am lansat Black Friday în România, un număr impresionant de clienți a adoptat comerțul online ca principal mod de a face cumpărături. Ne așteptăm ca și de Crăciun să se mențină acest trend și oamenii să cumpere cadourile de sărbători tot online”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

Metoda de plată e simplă, sigură și rapidă, iar românii au tot mai mare încredere în plata cu cardul, online! Evoluția e una clară care arată că sectorul comerțului electronic nu câștigă doar avans, ci și încredere. 

Bine, bine, românii plătesc tot mai mult cu cardul, dar au și ceva de câștigat din asta? Nu trebuie să fiți surprinși când răspunsul e DA! Unul dintre cele mai mari avantaje în plata cu cardul este că, în cazul unui retur de produs, returnarea banilor se face RAPID. Sună bine, nu? 

Electrocasnicele și produsele IT rămân preferate, dar o tendință observată de sursa citată- eMAG- este aceea că tot mai mulți români au început să cumpere de pe Internet și produse de uz zilnic. 

Și dacă vă așteptați ca bugetul să fie mai redus decât în anii trecuți, aflați că eMAG a vândut peste 1,7 milioane de produse, din 3.000 de categorii, cu peste 30% mai mult față de anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel