Fantoma unei fetițe moarte, într-o imagine incredibilă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
O imagine incredibilă a devenit viral pe internet. În ea apar două femei și patru copii, însă femeile spun că erau doar trei copii cu ele.

Imaginea a fost realizată în 2014, în timp ce femile se jucau cu copii în apele râului Lockyer din statul american Queensland scrie Daily Mail.

Imagine a fost postată pe pagina de Facebook a unor vânători de fantome de către una dintre femeile din imagine, aceasta insistând că în acel moment, în râu, se aflau doar ele împreună cu cei doi copii.

Ceea ce a șocat internetul este silueta deschisă la culoare, care apare între cele două femei. În imagine se poat observa ceea ce par a fi două coarne.

"Când am făcut poza, eram doar noi si trei copii în apă. O țin pe cea mică cu pălărie albă, iar acel cap de lângă mine, cu coarne, vă spun, nu este uman", a declarat femeia.

Povestea a devenit și mai interesantă în momentul în care experții au cercetat cazul și au ajuns la concluzia că o fetiță în vârstă de 13 ani s-a înecat în acel loc, în urmă cu 100 de ani.

Femeia susține că a imaginea a fost studiată de doi experți în paranormal și că forma pare a fi o fată care s-a înecat în acel loc în anul 1915.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel