Data publicării:

Familiile numeroase. Reduceri și gratuități. Vezi unde

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
Familiile numeroase vor beneficia din acest an,  în anumite condiţii, de gratuitate la parcare şi reduceri la instituţiile culturale şi de agrement.

Familiile care au mai mult de trei copii vor beneficia din acest an de mai multe reduceri și gratuități, susțin autoritățile locale din Sfântu Gheorghe, județul Covasna. 

Hotărârea prevede gratuitate la parcare pentru familiile cu cel puţin trei copii, reduceri pentru accesul la instituțiile culturale şi la programele şi facilităţile de agrement ale municipalităţii din Sfântu Gheorghe şi Şugaş Băi.

“Eu consider că este un gest din partea Primăriei către cei cu mulţi copii. Apreciez în mod deosebit doamnele care cresc trei sau mai mulţi copii, evident este un efort pentru părinţi. Ajutorul pe care îl acordăm este poate din multe puncte de vedere simbolic, cu toate că vorbim de parcare gratuită, facilităţi la instituţii de cultură şi agrement, dar eu cred că este un gest din partea noastră, ca ei să simtă că sunt importanţi pentru oraş. Consider că cea mai mare valoare este copilul şi cea mai bună investiţie este să ai cât mai mulţi copii”, a declarat primarul Antal Árpád.

Pentru a beneficia de aceste facilităţi, părinţii trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, cel puţin unul dintre părinţi trebuie să aibă un loc de muncă, iar elevii să nu aibă mai mult de 20 de absenţe nemotivate în decursul anului şcolar anterior.

Vezi și: 

Dacă vi se întrerupe curentul, veți fi DESPĂGUBIȚI pe loc

Tânără, snopită în bătaie de un bărbat. Este lovită cu picioarele și pumnii peste față - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel