Familia Regală a României: Voluntarii Crucii Roșii din țara noastră au ajuns la Cernăuți cu un convoi umanitar
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Familia Regală a României a transmis că Majestatea Sa Margareta, președintele Crucii Roșii Române, este mândră de faptul că voluntarii Crucii Roșii din țara noastră au ajuns la Cernăuți cu un convoi umanitar, format din 7 camioane.

"Majestatea Sa Margareta, președintele Crucii Roșii Române, este mândră de faptul că voluntarii Crucii Roșii din țara noastră au ajuns la Cernăuți cu un convoi umanitar, format din 7 camioane. Astfel, multe familii ucrainiene, grav afectate de agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei, au acum acces la cele 150 de tone de alimente, apă și produse de maximă necesitate", se arată în mesajul transmis pe pagina de Instagram Familia Regală a României.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

VEZI ȘI: Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a primit vizita Înaltului Comisar al Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați, dl Filippo Grandi. 

"Joi, 3 martie 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a primit vizita Înaltului Comisar al Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați, dl Filippo Grandi. La întâlnire a fost prezent ASR Principele Radu. Este prima vizită la nivel înalt a Organizației Națiunilor Unite la Palatul Elisabeta în ultimele trei decenii.

Majestatea Sa a transmis Înaltului Comisar dorința de a-și aduce aportul la efortul autorităților române pentru soluționarea problemelor generate de criza umanitară din Ucraina. Astfel, Majestatea Sa a subliniat faptul că Familia Regală se va alătura societății civile pentru a ajuta cetățenii ucraineni de pe teritoriul României și a le asigura un sprijin umanitar constant și de durată.

În cadrul întâlnirii, Înaltul Comisar a purtat un amplu dialog cu dr. Raed Arafat, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne", se arată într-un mesaj transmis de Familia Regală a României pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel