Familia Regală a pus deoparte resentimentele și i-a urat lui Meghan Markle ”La mulți ani!”. Cum petrece Ducesa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
Ducesa de Sussex, Meghan Markle, aniversează 41 de ani. 

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, aniversează astăzi 41 de ani. Conform surselor apropiate, aceasta a ales în acest an să sărbătorească anul acesta o zi de naștere „intimă”, în familie. Potrivit unui expert regal, Ducesa va rămâne în California alături de cei mai apropiați prieteni ai ei și ai Prințului Harry, scrie The Sun. Vorbind cu Daily Star, experta Kinsey Schofield, a speculat că planurile lui Meghan ar putea implica o cină intimă la restaurantul de steak preferat al cuplului și poate o masă în familie, cu Archie și Lilibet.

Ea a spus: „Îmi imaginez că ziua de naștere a lui Meghan ar putea fi o cină intimă la Lucky's Steakhouse din Montecito. Poate că David Foster și Katharine sunt acolo pentru a vorbi despre cele mai noi vești și pentru a o sărbători pe Ducesă. „Lui Meghan îi place să fie în bucătărie, așa că cred că ar fi de așteptat să prepare chiar ea dulciurile și tortul cu Archie și Lilibet. Cred că ne putem aștepta la o zi de naștere discretă pentru Meghan anul acesta. Poate că prințul Harry i-ar face cadou o nouă bijuterie.”

Familia Regală i-a urat ”La mulți ani!”

Meghan împlinește astăzi 41 de ani, iar mulți membri ai familiei regale i-au urat la mulți ani. Unul dintre ei este socrul ei, Prințul Charles, alături de soția sa, Camilla.

Nici Ducii de Cambridge nu s-au dat la o parte. Împărtășind o fotografie cu Meghan pe canalele lor de socializare, cei doi au scris: „Îi dorim la mulți ani Ducesei de Sussex!”

Ambele postări au prezentat imagini ale ducesei radiind, zâmbitoare, îmbrăcată în alb, în timpul celebrării Jubileului de Platină al Reginei la Catedrala Sf. Paul, de anul acesta. În ziua aceea, ea și prințul Harry s-au așezat de cealaltă parte a culoarului față de Kate și William, ordinea locurilor fiind determinată de statutul regal.

Familiile celor doi le dau bătăi de cap

Meghan Markle a fost dată în judecată de sora sa vitregă, deoarece a afirmat în interviul cu Oprah că este copil unic în familia sa. Aceasta  a susținut că a spus în interviul acordat lui Oprah Winfrey că este copil unic, insistând că afirmațiile au reflectat doar felul în care s-a simțit când a crescut. Ducesa de Sussex a sugerat în interviu că a fost un copil unic, continuând cu replica: „Mi-ar fi plăcut să fi avut frați”.

Comentariul este unul dintre motivele pentru care sora ei vitregă, Samantha Markle, care este fiica lui Thomas Markle, o dă în judecată pe ducesă pentru defăimare, acuzând-o pe Meghan că a inventat o ”povestire falsă despre o viață de basm”. 

Prințul Harry a fost exclus de la întâlnirea sa cu Prințul Charles după ce acesta a refuzat să discute detalii despre viitoarea sa carte de memorii. Cartea Ducelui reprezintă în prezent un manuscris aproape finalizat, analizat de de avocați și despre care se crede că deja provoacă tensiuni în rândul membrilor seniori ai Familiei Regale.

Charles și Harry au avut o scurtă întâlnire după ce Ducele și Meghan Markle au făcut o vizită în Windsor, pe drumul către Jocurile Invictus din Olanda.

The Sun, citând o sursă ”foarte apropiată”, expertul Neil Sean, transmite: ”Harry a refuzat să vorbească despre ceea ce a scris în cartea sa” în timpul întâlnirii. Din această cauză, Prințul Charles a oprit întâlnirea după doar 10 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel