Familia Luizei, lovitură pentru procurorii din cazul Caracal. Lista celor acuzați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Procuroii din cazul Caracal primesc o lovitură de la avocații familiei Luizei. Aceștia vor depune plângeri penale împotriva celor cinci procurori implicați. Iată lista celor acuzați.

Familia Luizei depune plângeri penale împotriva a cinci procurori din ancheta din cazul Caracal. Avocații îi acuză pentru încălcarea dreptului la apărare și împiedicarea aflării adevărului. 

Lista celor cinci procurori acuzați

Lista celor cinci anchetatori începe cu șefa DIICOT Giorgiana Hosu

Familia Luizei vrea să știe de unde a avut aceasta informații chiar în ziua descinderii din curtea lui Gheorghe Dincă, despre faptul că fetele sunt moarte și incinerate.

Denaturarea adevărului și semne cu Dincă

 

Urmează procurorul Oana Hăineală care a semnat o ordonanță prin care, susțin avocații, denaturează adevărul. În ordonanță se menționează că din mirosurile de cauciuc și ebonită simțite de vecini, rezultă că fetele au fost incinerate în butoi.

Un alt procuror vizat de plângeri penale este George Pătuleanu, pe motiv că și-a făcut semne cu Dincă, în timpul audierilor și în general, pentru cum a condus cercetările. 

Comportament nepotrivit și neidentificarea mașinii lui Dincă

Și Adrian Petre Todoran, alt procuror din anchetă a avut un comportament nepotrivit  la audieri, susțin avocații, relatează România TV. 

Ultimul pe listă este Liviu Vasilescu, de la DIICOT Craiova pentru că nu a identificat mașina lui Dincă, deși avea toate detaliile pentru că nu a făcut din timp cercetări care ar putea salva viața Alexandrei, se arată în documente.

Procurorilor li se reproșează că au făcut expertize pe ascuns. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel