Data publicării:

Familia învățătoarei șpăgare a trecut la amenințări grave

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Șpagă
Șpagă

Soțul învățătoarei care ar fi cerut șpagă părinților pentru cadourile de Crăciun a trecut la amenințări.

“Eu iert, dar nu uit” – a fost mesajul transmis de Marius Blându pe un site de socializare.

"Mântuitorul nu s-a apărat în fața lui Caiafa, iar când Pontus Pilat l-a întrebat: - TU ești regele iudeilor? El a raspuns:- Tu ai zis asta, nu eu! Presa e Caiafa sau Pontus Pilat??? Spunem peste tot că presa tabloida britanică ne face în toate felurile, pe la toate colțurile, invadatori ai muncii din insulă etc. Ipocrizia în MassMedia românească se vede de la o poștă. Foști miniștri din branșa dascălilor uită când pe postul public s-au apărat răcnind din toți rărunchii... minciunăăă... când li s-au adus acuzații asupra activității lor de dascăli în Politehnica Bucureșteană. Atunci mi-am zis: presa ar trebui să lase omul să se apere cum e legal să o facă și abia după aceea să-l certe... dar degeaba. Dacă ești un om simplu și care superi nedorind să primești cadouri de la foști directori de cabinet ai secretarului de stat din Ministerul Economiei din 2010!!!!!!! și presa vizuală are un gol de știri post sărbaăori atunci... ești vrăjitoarea bună de ars pe rug!

Sindicatul cadrelor didactice nu se ridică prin atitudinea lor cu Dl Hader în frunte nici până la glezna Colegiului Medicilor care le dau flit acuzatorilor până ei nu se lămuresc cu acuzațiile colegilor medici! Felicitări, Domnule Doctor Astărăstoaie! Apărarea în fața celor în drept să-i ceară socoteală costă (la propriu) bani mulți! Lumea va zice: are vrăjitoarea bani, are afaceri de zeci de mii de euro... "Tu ai zis asta, nu eu!...." Poza noastră de profil a apărut în presa! NOI SUNTEM O FAMILIE!!! Imaginea noastră ACUM este pe ultimul loc ca prioritate. Va veni și momentul când mă voi ocupa și de acest subiect! EU IERT, DAR NU UIT!!! Doresc atât prietenilor, cât și dușmanilor un an cu dragoste, sănătate, noroc și bucurii!!!", a scris soțul învățătoriei, pe Facebook, notează Romania TV.

Dana Blându, de la Şcoala nr. 10 din Capitală, a fost filmată de un părinte când îi certa că nu au strâns mai mulţi bani pentru cadourile de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel