Urmărește emisiunea live
Familia celor trei persoane decedate în accidentul de la Secuieni, jefuită în timpul înmormântării
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Foto: ISU Neamț
Foto: ISU Neamț
Familia celor trei persoane decedate în accidentul de la Secuieni a fost jefuită în timpul înmormântării.

Familia celor trei persoane care au decedat, luni, în accidentul rutier produs în localitatea Secuieni, a fost jefuită în timpul înmormântării.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Un copil şi doi adulţi au murit



Luni, trei persoane, respectiv un bărbat, fiica acestuia şi nepoţelul în vârstă de 2 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe DN2-E85, în localitatea Secuieni.

"Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ", a transmis  ISU luni.

La volanul autoturismului se afla femeia în vârstă de 31 ani care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La rândul ei, autoutilitara a intrat într-un autoturism. În accident au decedat cele trei persoane din primul autoturism, în vârstă de 56 ani, 31 ani, respectiv, 2 ani şi au fost rănite alte trei persoane, din celelalte două autovehicule.

VEZI ȘI: Plan roşu activat în Neamţ. Accident cu 3 maşini pe E85. Un copil şi doi adulţi au murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel