Faiăr Silviu, despre Ana Morodan: Era să omori oameni. Putea să se întâmple așa ceva. Cum adică să vină lumea să te mângâie și să te îmbrățișeze? / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Faiăr Silviu, unul dintre cei mai urmăriți streameri de pe Twitch-ul românesc, a comentat reacția Anei Morodan după incidentul din trafic.

Mesajul Anei Morodan după incidentul cu Poliția:

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar dă fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a fost primul mesaj al Anei Morodan după incidentul din trafic.

Faiăr Silviu a zis: „Nu înțeleg ce legătură are cu orice această declarație: „Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta”.

Apoi, el a continuat: „S-a crezut mai puternică decât viața și de-aia s-a urcat beată la volan? Ana, te-ai urcat beată la volan. Ce legătură are asta cu ideea de a fi iubită și fericită? Cum vii și ceri empatie și dragoste comparând cu o situație din Africa? Ana, era să omori oameni. Putea să se întâmple așa ceva. Cum adică să vină lumea să te mângâie și să te îmbrățișeze? N-am o problemă cu ideea de empatie exagerată atunci când vine vorba de reabilitarea unei persoane, dar să o ceri tu, ca om care a greșit, și să le zici oamenilor: „uite așa să mă tratați!”?! Cred 100% că un om poate să fie reabilitat după greșeala făcută acum x timp, atâta timp cât face efort în acest sens, dar pe mine mă fascinează acest tupeu”.

CITEȘTE ȘI: Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre cazul Anei Morodan: Până la ce punct ocrotim siguranța în trafic și de la ce punct încolo marginalizăm o populație doar pentru că utilizează un medicament? - https://www.dcnews.ro/psihiatrul-gabriel-diaconu-despre-cazul-anei-morodan-pana-la-ce-punct-ocrotim-siguranta-in-trafic-si-de-la-ce-punct-incolo-marginalizam-o-populatie-doar-pentru-ca-utilizeaza-un-medicament_910797.html

Vedeți mai multe aici:

@faiarsilviu

Despre cazul Ana Maria Morodan

♬ original sound - Faiăr Silviu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel