Facilitate de la CEC Bank pentru plata taxelor și impozitelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Clienții CEC Bank au acum la dispoziție o aplicație mobilă pentru a achita taxele și impozitele.

CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, oferă din aplicația Mobile Banking acces direct la situația taxelor, impozitelor și a amenzilor datorate către autorități, prin interogarea și integrarea cu Ghișeul.ro și permite achitarea imediată a acestora, fără comisioane.

"CEC Bank a demarat încă de anul trecut mai multe inițiative de digitalizare – precum lansarea plăților de pe mobil, deschiderea online a conturilor – și avem convingerea că internetul de pe mobil este unul din canale care ne vor permite să atragem noi clienți și să contribuim astfel la creșterea incluziunii financiare în România. În 2019, numărul de utilizatori ai CEC Mobile Banking a crescut cu 95% și credem că acesta este canalul cu cel mai ridicat potențial de creștere", a declarat Bogdan Neacșu, președinte - director general al CEC Bank.

La nivelul anului trecut, circa 60% din volumele de tranzacții ale clienților CEC Bank au fost inițiate prin canalele alternative – Internet Banking și Mobile Banking, se arată într-un comnicat de presă al CEC-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel