Urmărește emisiunea live
Fa-i un cadou persoanei dragi sau chiar tie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Comunicate
WhatsApp
Alegerea unui cadou potrivit pentru persoane si momente speciale poate fi uneori foarte dificila. Fie ca vrei sa daruiesti ceva unei persoane din familie, fie ca vrei un cadou pentru un coleg sau pentru un sef, fie ca vrei sa trimiti o atentie unui partener de afaceri, ai de ales din peste 80 de modele de cosuri cadou  pregatite de cel mai bun magazin online de bauturi alcoolice.

Pentru a face un cadou nu este nevoie sa astepti sarbatorile, iar surprizele placute pot fi facute oricand, nu doar la o aniversare sau pentru a marca o zi importanta. Pana la urma fiecare zi este o sarbatoare si ar trebui tratata ca atare, bucurandu-te de micile bucurii ale vietii.

Pentru a face o declaratie de dragoste orice moment este potrivit. Si nimic nu poate fi mai potrivit decat o ciocolata fina, un chardonnay savuros si un parfum delicat de trandafiri, totul ambalat elegant in Cosul Cadou Red Roses.

Pentru iubitorii traditiilor romanesti specialistii de la finestore.ro au alcatuit un cos tematic cu delicii din inima tarii: palinca, rachiu, dulceata de dovleac cu gust de amintiri din copilarie, muguri de pin la borcan si un vin melodios numai bun de savurat intr-o seara relaxanta acasa sau chiar la masa de Paste.

Poti spune "romaneste" unei persoane dragi cat de mult inseamna pentru tine cu un Cos Cadou Zestrea, care imbina perfect un strop de traditie autohtona cu experiente aromatice ce depasesc granitele tarii. Gasesti puse alaturi palinca din Ardeal, cozonac din Oltenia, delicii de la munte si obiecte traditionale, totul ambalat intr-un cos elegant impletit.

Un cos cadou Black Forum va incanta orice pretentios cu mixul sau de arome de o eleganta aparte, care dau savoare oricarui moment al zilei: notele picante, de citrice si caramel, ale unui Johnnie Walker Black Label, amestecate cu savoarea unui panetone cu stafide si portocala, alaturi de tonurile proaspete ale cafelei Dallmayr Espresso Monaco si de savoarea de trufe si ciocolata.

Oferta de cosuri cadou este una foarte bogata si singura ta problema va fi sa alegi varianta cea mai potrivita si sa rezisti tentatiei de a pastra totul pentru tine. Mai poti alege cadouri si dintr-o gama variata de pachete de bauturi.

Comenzile peste 199 de lei beneficiaza de transport gratuit in toata tara. Peste 200.000 de clienti fericiti au profitat de cele mai bune preturi la bauturi alcoolice. Plata se face cu cardul online, deci nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai apucat sa mergi la bancomat sau ca trebuie sa umbli cu bani lichizi, contrar tuturor recomandarilor din aceasta perioada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel