Explozii puternice în Crimeea. ”Mii de cetățeni ruși” vor să părăsească peninsula
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ciprian Dumitrache
WhatsApp
Mai multe explozii au fost raportate în Crimeea. 

Mai multe surse confirmă că în nordul peninsulei Crimeea, în dimineața zilei de 16 august, s-au auzit mai multe explozii și se văd incendii, există informații despre o detonare la un depozit de muniții din satul Maiske, relatează Radio DCNews.

Potrivit Kryminform, martorii oculari au raportat explozii în districtul Djankoy din Crimeea. Localnicii au auzit bubuituri puternice. Fumul negru poate fi văzut din diferite puncte.

De asemenea, canalele locale Telegram raportează că o centrală electrică este posibil să fi explodat. Cu toate acestea, nu există informații oficiale despre exploziile din Crimeea.

După exploziile de astăzi din Crimeea ocupată temporar, mii de cetățeni ai Federației Ruse înaintează deja spre podul Kerci. Acest lucru a fost anunțat de președintele Mejlis-ului (adunării representative) poporului tătar din Crimeea, Refat Chubarov, scrie și UNN.

„În Crimeea ocupată, mii de cetățeni ai Federației Ruse înaintează deja spre podul de peste strâmtoarea Kerci. „Ați fost avertizat imediat după Novofedorivka - nu întârziați, părăsiți Crimeea noastră la timp... Nu, ar fi trebuit să așteptați pentru Djankoy...”, a notat el Chubarov în Telegram.

Refat Chubarov, a mai scris că din Crimeea ocupată temporar au raportat o „lovitură asupra unității militare a orcilor din satul Qalay (acum Azov) din districtul Djankoy”, dar la 07:41 a actualizat postarea că „au lovit un depozit de muniții, sunetele exploziilor se rostogolesc departe în stepă”.

Consilier al Administrației Prezidențiale, despre exploziile de lângă Dzhankoy: Demilitarizarea în acțiune.

Exploziile din Crimeea ocupată temporar de lângă Jankoy sunt demilitarizarea în acțiune. Mykhailo Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a scris despre acest lucru pe Twitter.

"Crimeea ocupată de militanții ruși este despre explozii de depozite și pericolul tot mai mare de moarte pentru invadatori și hoți. Demilitarizarea în acțiune", a scris Podolyak.

Potrivit informațiilor preliminare, explozia a avut loc în zona satului Maiske, lângă Djankoy.

Locuitorii din zonă publică un videoclip cu un incendiu pe teritoriul unei stații de transformare.

„Kryminform” a precizat: „Conform informațiilor preliminare, în districtul Djankoy au avut loc în această dimineață două incidente de urgență: un incendiu la o stație de transformare din Dzhankoya și o detonare la un depozit de muniții din satul Maiske. Sursele Kryminform din serviciile de urgență confirmă acest lucru. informație."

Punctul vulnerabil al Rusiei e în Crimeea. Hartmann: Atacurile - negocieri de tip militar. Dacă pierde Crimeea, Moscova se prăbușește

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a explicat care este punctul vulnerabil al Federației Ruse și a evidențiat acest lucru prin ultimele evoluții de pe frontul din sudul Ucrainei:

„Atacul Ucrainei în Crimeea a fost devastator, 40 de avioane. Lăsând depozite, lăsând tehnologii...și-au cam luat-o rușii în Crimeea. A fost o reacție la anunțul lui Putin, că pune rachetele Zircon, care sunt de neoprit. La ora actuală, nici S-400, nici S-300, nici cel 750 și nici măcar celebrul sistem Patriot nu poate să facă față acestei viteze. Atunci, probabil că Ucraina a decis o politică de prevenție: Dacă voi veniți cu Zircon-ul, hai că vă arătăm și noi că putem atinge Crimeea“, a punctat analistul H. D. Hartmann.

„Dar poate fi un semnal că, domn’le, dacă putem atinge Crimeea, putem da unde vă doare mai tare, în podul Crimeea?“, a întrebat jurnalistul Tudor Curtifan.

„Exact! Poate să fie un mesaj. Crimeea, oricât ar vrea Kievul, dai trei bombe, dar după îți vin Zircon-urile și te-au făcut praf. Rușii, pentru Crimeea, vor martela stradă pe stradă pe Kiev. Aici este un mesaj de negociere. Atingem Crimeea, dar voi, rușii, aveți grijă! Distrugerea podurilor nu face rău numai rușilor, ci face rău și ucrainenilor (...). Ucrainenii au distrus o linie principală săptămâna aceasta, dar și-au blocat și ei ofensiva, la Herson. Nu au nici ei cum să treacă.

Părerea mea e că ...

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel